We zijn inmiddels een aantal weken onderweg met de actie “Gratis meetrainen” voor iedereen van 4 tot 80 jaar, jongen of meisje, man of vrouw, van recreatie tot prestatie en van keeper tot spits. En het loopt storm met allemaal spelers en speelsters die inmiddels enige ervaring hebben opgedaan in deze fantastische sport: VOETBAL!

Heb je nog geen tijd gehad om mee te trainen? Geen probleem, het kan nog steeds t/m 10 juni! Dus meld je aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en we nemen contact met je op. Mocht je na afloop van deze gratis trainingen vervolgens graag willen voetballen bij vv Winsum, meld je dan aan via de website en je wordt ingedeeld bij je leeftijdsgenoten.

Ook indien je op dit moment elders op de groene velden de spits voorziet van geweldige voorzetten, je de Messi of Lieke Martens van de tegenpartij geheel aan banden legt, je strooit met passes à la Frenkie de Jong en je als sluitpost de welbekende “nul” als doelstelling hebt; Dan is een kennismaking met vv Winsum misschien voor jou wel de juiste sleutel tot succes en plezier! Houd er bij overschrijvingen vanaf een andere vereniging rekening mee dat dit uiterlijk 15 juni aanstaande verwerkt moet zijn. Meld je daarom voor 15 juni 2023 aan als lid via de site en je zult vervolgens de cultuur van deze mooie club op “Het Hogeland” ervaren!

Meemaken is beleven!

Poster gratis meetrainen 202305