Ben jij die gedreven jeugdtrainer die onze jonge, enthousiaste jeugdspelers van het JO19-1 team, uitkomende op minimaal 1e klasse niveau, wil door ontwikkelen? Dan zoeken wij jou!

Voor dit elftal is vv Winsum vanaf het seizoen 2023-2024 op zoek naar een goede, enthousiaste trainer, die minimaal in het bezit is van een UEFA C Youth diploma, of bereid is deze te gaan volgen via de club, er op gericht is om de spelers en zichzelf verder te willen ontwikkelen en de sociale vaardigheden heeft om goed om te kunnen gaan met de doelgroep. Ook zal deze Hoofdtrainer goed moeten kunnen samenwerken met de overige trainer(s) in deze lichting en de Hoofd Opleiding Bovenbouw.

vv Winsum is een ambitieuze, maar ook zeker gezellige, voetbalvereniging met goede faciliteiten en is één van de grootste verenigingen in Noord-Nederland. Daarmee biedt vv Winsum volop mogelijkheden voor zowel een jonge trainer die zichzelf wil ontwikkelen, als voor een ervaren trainer, door middel van kennisoverdracht. Je werkt samen met de overige jeugdtrainers, zodat je elkaar kunt versterken, met een gezamenlijk doel: plezier en ontwikkeling binnen de jeugdopleiding van vv Winsum.

vv Winsum zoekt met ingang van het seizoen 2023-2024 een Hoofdtrainer JO19-1 die:

  • Gedreven is, met een heldere voetbalvisie;
  • Gevarieerde oefenstof aanbiedt gericht op het verder ontwikkelen van de technische en tactische vaardigheden van de spelers;
  • Communicatief vaardig is en in staat om de oefenstof en speelwijze helder en duidelijk over te brengen naar de spelers;
  • Oog heeft voor de ontwikkeling en doorstroom van talentvolle spelers;
  • Staat voor de combinatie van plezier, prestatie en humor;
  • De trainingen verzorgt en het team coacht op de wedstrijddagen;
  • In het bezit is van minimaal UEFA C Youth of bereid is deze te willen volgen.

 
Interesse?

Geïnteresseerd in deze mooie voetbalvacature? Stuur dan je korte motivatie en voetbal CV, naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voor meer informatie mag je contact opnemen met Jan Jaap Zijlstra, bestuurslid Voetbalzaken en tevens lid van het Technisch Hart, tel: 06-28822057.