Vanaf maandag 19 juni aanstaande zijn alle natuurgrasvelden gesloten wegens groot onderhoud. De grasvelden worden onder andere doorgezaaid, waardoor ze t/m medio augustus “rust” moeten hebben. Ter verduidelijking: Dit betreft de velden 1, 4, 5 en 6. Ook de kleedkamers zijn vanaf dat moment gesloten.

Iedereen wordt gevraagd deze veldsluiting te respecteren en erop toe te zien dat een ander niet op de ingezaaide velden komt.

T/m donderdag 29 juni aanstaande kan er nog wel gebruik worden gemaakt van de beide kunstgrasvelden. Vanaf vrijdag 30 juni gaan de kunstgrasvelden ook in onderhoud. Wegens beperkte ruimte vanaf maandag 19 juni aanstaande dienen de teams die eventueel nog willen trainen, dit tijdig kenbaar maken door een aanvraag te doen via email naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Ter herinnering: Alle kleding en materialen zullen weer ingenomen gaan worden voor inventarisatie en eventueel vervanging. Kijk hier voor de data en meer informatie over het inleveren van de kleding en materialen.

Namens de accommodatiecommissie bedankt voor jullie medewerking!

Het Bestuur