Ben jij iemand die zijn ervaring wil delen met anderen, verder in zichzelf wil investeren, wil werken in een leerzame omgeving en aan de slag wil gaan bij vv Winsum als Hoofd Jeugdopleiding Bovenbouw? Dan zoeken wij jou!

vv Winsum staat bekend om een kwalitatief hoogwaardige jeugdopleiding waarbij de club niet alleen jeugdspelers en -speelsters opleidt, maar ook toekomstige trainers de kans biedt om zichzelf verder te ontwikkelen als (jeugd)trainer. Wij vinden het belangrijk dat kinderen zich veilig voelen en plezier beleven tijdens het voetballen en willen een sportklimaat creëren voor een optimale talentontwikkeling, op ieders niveau. Om onze missie verder vorm te geven en onze ambities verder waar te maken zoeken wij met ingang van het komend seizoen 2023-2024 een Hoofd Jeugdopleiding voor de Bovenbouw (JO13 t/m JO19).

Als Hoofd Jeugdopleiding Bovenbouw geef jij leiding aan de uitvoering van het technisch jeugdbeleidsplan. Daarbij heb jij oog voor de belangen van het jeugdvoetbalkader en de belangen van onze vereniging. Onderdelen daarvan zijn het bevorderen van de ontwikkeling van het jeugdvoetbalkader en het verder implementeren en waarborgen van het technisch jeugdbeleidsplan. Het accent van de Hoofd Jeugdopleiding Bovenbouw ligt op het bewaken en verhogen van de kwaliteit van de jeugdopleiding van vv Winsum.

Jij herkent jezelf in de volgende punten:

• Een frisse kijk op voetbal en lef om door te ontwikkelen;
  • Communicatief sterk, in staat om op strategisch, tactisch en operationeel niveau te
    acteren;
  • Minimaal in het bezit van UEFA C diploma en/of Hoofd Jeugdopleiding diploma of bereid deze te gaan behalen.

Jouw belangrijkste taken:

• Geeft invulling aan en bewaakt het technisch jeugdbeleidsplan;
  • Verantwoordelijk voor het bewaken en verhogen van de kwaliteit van de trainingen;
  • Begeleidt de trainers bij zowel breedte- als selectieteams;
  • Begeleidt en bewaakt de ontwikkeling van de trainers;
  • Aanspreekpunt (Hoofd)trainers;
  • Plannen/organiseren periodiek overleg met de (hoofd)trainers;
  • Werven van (Hoofd)trainers;
  • Eindverantwoordelijk voor de teamindeling in samenwerking met de Hoofdtrainers, Coördinator (jeugd)keepers en mogelijk met de Coördinator Meiden;
  • Eindverantwoordelijk voor de klasse-indeling van de teams in samenwerking met de Hoofdtrainers;
  • Bewaking goede overgang van junioren naar senioren;
  • Begeleiden stagiaires;
  • Lid van het Technisch Hart;
  • Afstemming met bestuurslid Voetbalzaken.

Interesse?

Ben jij de Hoofd Jeugdopleiding Bovenbouw die we zoeken, iemand die in zichzelf wil
investeren en die kan en wil werken bij een ambitieuze, maar ook zeker gezellige, voetbalvereniging met goede faciliteiten? Ben jij gemiddeld twee avonden in de week en op de wedstrijddagen beschikbaar om deze mooie uitdaging aan te gaan? Stuur dan je korte motivatie en voetbal CV, naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jan Jaap Zijlstra, bestuurslid Voetbalzaken, tel: 06-28822057.