Op zaterdag 17 juni jongstleden streden 13 sponsoren op een zonovergoten Geert Reinders Sportpark voor de eer en gezelligheid op de tweede editie van het Sponsortoernooi. Een toernooi voor en met de sponsoren van vv Winsum. Daarnaast werd ook weer aan alle overige bedrijven uit gemeente het Hogeland de mogelijkheid geboden om mee te doen.

Creatief digitaal bureau Frissekom uit Winsum heeft uiteindelijk de ‘Winsumer loden Boog’ in ontvangst mogen nemen! Na een zinderende finale tegen Slagerij Boonstra won Frissekom de zenuwslopende penaltyreeks en kroonde zichzelf hiermee tot de winnaar van het gezellige en prestigieuze toernooi.

Tijdens het Sponsortoernooi spelen de teams 7 tegen 7; 1 keeper en 6 veldspelers. De wedstrijden worden gespeeld op een half veld en duren 20 minuten. Gemengde teams zijn mogelijk, dus hoe leuk is het om te zien dat mannelijke en vrouwelijke collega’s, familie of vrienden gezamenlijk voetballen. Deelname is uiteraard volledig gratis. Ieder team krijgt van vv Winsum een aantal consumptiemunten, overdag zijn er verse belegde broodjes, is er een springkussen voor de jeugd, is op het foodplein lekker eten te koop en wordt de dag afgesloten met muziek.

Volgend jaar staat de derde editie op het programma. Inmiddels hebben al zeven deelnemers aangegeven dan ook weer aanwezig te zijn. De datum zal in september worden gecommuniceerd. Wil je jouw bedrijf en team alvast aanmelden? Geef je dan op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Alle vrijwilligers, betrokken sponsoren op de dag en deelnemende sponsoren; heel hartelijk bedankt voor een geslaagde dag!

Met vriendelijke groeten,

Organisatie Sponsortoernooi