FC Groningen organiseert de komende zomervakantie de veertiende editie van het FC Groningen Voetbalkamp! Het wordt de leukste en sportiefste week van de vakantie. In augustus komt de Trots van het Noorden naar vv Winsum en kunnen kinderen van zes tot en met veertien jaar oud trainen als een prof. Vier dagen lang voetballen, beter worden en plezier maken onder leiding van echte FC-trainers: dát is het FC Groningen Voetbalkamp! 

FC Groningen organiseert in totaal acht Voetbalkampen in zes weken zomervakantie. Omdat de FC zoveel mogelijk kinderen de kans wil geven om mee te doen, is de Trots van het Noorden bij verschillende verenigingen verspreidt in het verzorgingsgebied te vinden. Eén van deze amateurverenigingen is vv Winsum. Vanaf dinsdag 29 augustus tot en met vrijdag 1 september van 9:30 tot 15:30 uur vindt het FC Groningen Voetbalkamp plaats op het Geert Reinders Sportpark in Winsum. 

Tijdens deze prachtige voetbalweek kunnen kinderen trainen als een echte prof, aan de hand van methodes die ook binnen de FC Groningen Opleiding worden gebruikt. Onder leiding van professionele, gecertificeerde en gemotiveerde FC-trainers kunnen jongens en meiden zich sportief ontwikkelen, persoonlijke doelen behalen en leren over een gezonde leefstijl. Behalve voetbal staan er nog veel andere leuke activiteiten op het programma.  

Bovenop alle activiteiten krijgen de deelnemende kinderen een uniek FC Groningen Voetbalkamp Robey trainingstenue mét opdruk van eigen naam, dagelijks een gezonde sportlunch en is er een fotograaf aanwezig die jou als echte prof vastlegt!  

Aanmelden voor het FC Groningen Voetbalkamp kan via: https://trainenalseenprof.fcgroningen.nl/product/voetbalkamp/  

Het aantal deelnemers loopt flink op, dus wees er snel bij! 

Voetbalkamp Winsum web