Ben jij die gedreven (jeugd)trainer in opleiding, die vanaf het seizoen 2023-2024 op zoek is naar een leuke stageplaats om zichzelf door te ontwikkelen? Dan bieden wij je een kans!

vv Winsum staat niet alleen bekend om het opleiden van jeugdspelers en (jeugd)trainers uit de eigen jeugdopleiding, maar we willen trainers van buiten de club ook een kans bieden om hun stage periode bij vv Winsum in te vullen. Dit kan op elk gewenst niveau in combinatie met de opleiding Trainer/Coach UEFA C (Youth), UEFA B of UEFA A. De stageplekken variëren van een team in de bovenbouw van onze jeugdopleiding, assistent-trainer bij de Vrouwen 1 (1e klasse), assistent-trainer bij het 2e elftal Heren (reserve Hoofdklasse), tot assistent-trainer bij het 1e elftal (1e klasse).    

vv Winsum is een ambitieuze, maar ook zeker gezellige, voetbalvereniging met goede faciliteiten en is één van de grootste verenigingen in Noord-Nederland. Daarmee biedt vv Winsum volop mogelijkheden voor zowel de huidige (jeugd)trainers als de toekomstige trainers in opleiding die zichzelf willen ontwikkelen. Je werkt samen met de trainer van het desbetreffende team, zodat je elkaar kunt versterken, met een gezamenlijk doel: plezier en ontwikkeling binnen de mooie voetbalorganisatie vv Winsum.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met Jan Jaap Zijlstra, bestuurslid Voetbalzaken en tevens lid van het Technisch Hart, tel: 06-28822057 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..