Herman Bakker zal komend seizoen de trainer/coach zijn bij Vrouwen 2. Tevens zal hij 1x per week training geven aan Vrouwen 3. vv Winsum is erg blij met de aanstelling van Herman. 

Herman stelt zich voor:

Ik ben 64 jaar, getrouwd met Margriet Bakker en woonachtig in Uithuizen. Margriet en ik hebben samen 1 dochter.  Uit een eerder huwelijk heb ik 3 kinderen en 2 kleinkinderen (tweeling van 10 jaar).  Mijn hobby’s zijn muziek maken – managen (Merulsa), vissen en sporten. 

Sinds het seizoen 2022/2023 ben ik door mijn dochter Merel (keepster) betrokken bij het vrouwenvoetbal van vv Winsum. Afgelopen jaar heb ik al een aantal wedstrijden bij Vrouwen 3 mogen coachen als invaller. Dit vond ik erg leuk om te doen. Ik ben zo'n 35 jaar als trainer/coach aan het werk geweest bij verschillende verenigingen, o.a. de Heracliden, ‘t Zandt en Noordpool. Ik heb vele teams getraind; jeugd t/m 20 jaar, senioren, dames MO17, MO19 en Vrouwen 1.  Daarnaast gaf ik keeperstrainingen. De laatste jaren was ik meer als individueel mental coach aan de slag.

In mijn werk als trainer/coach/ontwikkelaar bij de gemeente Groningen begeleid ik mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt om ze werk-fit, of voor een opleiding, leer-fit te maken.  

Dit gebeurt door 1 op 1 coaching maar ook in groepsverband. Hier komt het mental coaching ook veel naar voren alsmede motiverend coachen. Dit doe ik nu ruim 30 jaar.   

Als trainer/coach van Vrouwen 2/Vrouwen 3 hoop ik dat de samenwerking met de trainer/coach van Vrouwen 1 goed zal verlopen. Ik draag graag mijn steentje bij om het huidige niveau van vrouwenvoetbal te behouden en bij voorkeur te verbeteren binnen Vrouwen 2 en vv Winsum.


Wij wensen Herman veel plezier en succes bij vv Winsum!

 

Technisch Hart vv Winsum

Herman Bakker