Yes, het nieuwe voetbalseizoen is van start en wij ook! Sinds begin oktober 2023 zijn we gestart als de Activiteitencommissie van vv Winsum. De doelstelling van onze commissie: De Activiteitencommissie (hierna AC genoemd) is ingesteld met als doel: het organiseren en coördineren van activiteiten op een zo breed mogelijk vlak om daardoor de band tussen de leden, onderling en met de vereniging, te versterken en de goede sfeer binnen de verenging te bevorderen. Dit kunnen voetbalactiviteiten zijn, maar hoofdzakelijk andere, niet direct voetbal gerelateerde activiteiten. Het gaat om een breed scala aan activiteiten met als doel om leden meer te bieden dan alleen "het voetballen", om zo de vereniging aantrekkelijker te maken voor alle leden en een plek te zijn waar men in een ontspannen sfeer kan samenkomen.

Wie zijn we?
De commissie bestaat uit Sanne Brinkhuizen (coördinator AC), Dena Uiterwijk, Jet Klunder, Tom Kamstra en Frenk Wellink en namens de Jeugd: Selina Willemsen, Gerda Ritzema, Jolanda van Os en Alexis Rompelman.

Daarnaast werkt de AC samen met ‘activiteit-gebonden' leden en de jeugdactiviteitencommissie.

Deze personen zitten niet allemaal in de AC, maar hebben aangegeven een rol te willen spelen bij de organisatie van specifieke activiteiten.

Wij werken aan de hand van een activiteiten kalender, die we via posters en sociale media binnenkort zullen communiceren.
Om nu te voorkomen dat we allemaal gelijktijdig met dezelfde zaken bezig gaan en zaken dubbelop regelen, zijn we betrokken bij alle activiteiten bij de vereniging.
Natuurlijk werken we ook nauw samen met de kantinecommissie en het hoofdbestuur wanneer er bijvoorbeeld vooraf kosten gemaakt moeten worden.

We zijn te bereiken bij voorkeur via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., maar je kunt ons uiteraard ook persoonlijk benaderen wanneer je een vraag hebt.
Als mailen niet lukt, kun je ook bellen met Sanne Brinkhuizen: 06-30023154.

Wij hebben er veel zin in!