vv Winsum is een ambitieuze, maar ook zeker gezellige voetbalvereniging met goede faciliteiten (nieuw modern sportpark) en is één van de grootste verenigingen in Noord-Nederland met in totaal meer dan 1.000 leden. De club beschikt over een bloeiende meiden- en vrouwenafdeling.

Op dit moment draait het 1e elftal Vrouwen al enige jaren mee in de 1e klasse. Het team is een goede mix van ervaren vrouwen en jeugdig talent, waar de komende jaren nog voldoende rek in zit. Jaarlijks sluiten enkele talenten vanuit de Vrouwen 2 en de meidenopleiding aan bij de 1e selectie. Daarnaast heeft dit team ook een aanzuigende werking op meiden en vrouwen in de regio die zich graag willen door ontwikkelen op een hoger niveau. 

vv Winsum zoekt per ingang van het volgende seizoen (2024-2025) een trainer-coach die:
- in het bezit is van UEFA C of bereid is deze te halen;
- fanatiek is, met een heldere visie op hoe er gevoetbald moet worden;
- gevarieerde oefenstof aanbiedt, gericht op het verder ontwikkelen van de technische en tactische vaardigheden van de speelsters, zowel op team- als individueel niveau;
- communicatief vaardig is en in staat om de oefenstof en speelwijze helder en duidelijk over te brengen naar de speelsters;
- oog heeft voor de ontwikkeling van talentvolle speelsters (verbinding Vrouwen 2 en de meidenopleiding); 
- prestatie, maar ook plezier en humor, hoog in het vaandel heeft staan;
- interesse en betrokkenheid toont in de speelsters en de vereniging;
- 2x per week de trainingen verzorgt en het team coacht op de wedstrijddagen.

Interesse? 

Voor meer informatie mag je contact opnemen met Jan Jaap Zijlstra, bestuurslid Voetbalzaken vv Winsum, tel. 06-28822057. Je schriftelijke reactie/motivatie mag je mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.