Electro World Pol, is dé electrospeciaalzaak, gevestigd aan de Hoofdstraat W. 12 te Winsum. In hun ruim opgezette winkel vind je een breed assortiment aan apparatuur voor beeld en geluid, wassen, afwassen, koken, koelen en vriezen. Daarnaast hebben ze een fraaie opstelling van inbouwapparatuur en een ruime keuze in klein huishoudelijke apparaten, scheerapparaten, persoonlijke verzorgingsproducten en telefoons.

Met een speciale presentatie van koffiemachines biedt Electro World Pol alle mogelijkheden voor het maken van een heerlijk kopje koffie. Ook voor kleine artikelen zoals lampen, batterijen, aansluitmaterialen, stofzuigerzakken, onderdelen en toebehoren ben je bij hen aan het juiste adres.

Een speciaal woord van dank aan Egbert en Geesje van Electro World Pol voor hun sponsoring en toewijding aan vv Winsum! Samen gaan we een succesvolle periode tegemoet. Neem een kijkje in de winkel en op de website https://www.electroworld.nl/store/electro-world-pol-hoofdstraat-w voor het uitgebreide assortiment. Ontdek de service & kwaliteit die zij te bieden hebben! 

electroworld pol