Bij Eventtentverhuur zijn we gepassioneerd om van jouw speciale gelegenheid een onvergetelijk evenement te maken. Als jonge en dynamische onderneming begrijpen we de essentie van perfectie en streven we ernaar om elk detail tot in de puntjes te verzorgen. Of het nu gaat om een sprookjesachtige bruiloft, een bruisend bedrijfsevenement, een feestelijke viering, of een serene uitvaart, we bieden op maat gemaakte oplossingen die passen bij jouw wensen en behoeften.

Wat bieden we aan:

Bij Eventtentverhuur nemen we de complete organisatie van jouw evenement uit handen. Van het verhuren van luxe stretchtenten tot het verzorgen van de volledige aankleding, meubels en horeca, we staan garant voor een zorgeloze ervaring. Om het planningsproces nog eenvoudiger te maken, bieden we vaste thema's voor de aankleding, zodat je zonder stress kunt genieten en beleven in stijl!

Locatie en werkgebied:

Gelegen in het pittoreske Gorredijk, strekt haar werkgebied zich uit over heel Noord-Nederland. Of je nu een evenement plant in Groningen, Friesland of Drenthe, we zijn er om jouw visie tot leven te brengen, waar dan ook. Sinds 2017 zijn we actief in de evenementenbranche, maar pas in 2021 hebben we de eventafdeling een eigen identiteit gegeven. Met jarenlange ervaring en expertise streven we ernaar om telkens weer grenzen te verleggen en onvergetelijke momenten te creëren voor onze klanten.

Waarom vv Winsum sponsoren:

Winsum staat bekend als een bruisende vereniging met meer dan 1000 leden. Wij geloven dat onze waarden en visie naadloos aansluiten bij die van de club. Door Winsum te sponsoren, zien wij de mogelijkheid voor een waardevolle samenwerking, niet alleen met de club zelf, maar ook met haar leden.

Onze sponsoringsovereenkomst:

Wij hebben ervoor gekozen om het Zilveren sponsorpakket te ondersteunen, waarmee we een uitgebreid scala aan reclamemogelijkheden kunnen benutten. Door middel van deze samenwerking streven we ernaar om niet alleen onze naam te versterken, maar ook om bij te dragen aan het succes en de groei van Winsum als bloeiende gemeenschap. Bij Eventtentverhuur geloven we dat elk moment bijzonder is en verdient om gevierd te worden. Laat ons jouw partner zijn in het creëren van herinneringen die een leven lang meegaan.

Wij willen Eventtentverhuur nogmaals bedanken voor de sponsoring en de verbintenis voor de komende jaren!

Eventtentverhuur kopie