Als vereniging hebben we een maatschappelijk convenant afgesloten met Univé. Dat betekent dat we elkaar versterken bij maatschappelijke initiatieven. Doe daarom als lid/team van vv Winsum mee met de Landelijke Opschoondag! Als vereniging dragen we op zaterdag 16 en 23 maart ons steentje bij. Een beetje van Nederland Schoon, een beetje van vv Winsum en een beetje van Univé 😊.

Een schone buurt: we willen het allemaal. Maar zwerfafval verdwijnt pas als iemand het opruimt. Maak daarom samen met leden van Univé, leden van vv Winsum en andere inwoners van Winsum op zaterdag 16 of 23 maart aanstaande Winsum weer zwerfafvalvrij.

Doe je mee als team? Hartstikke mooi! Als dank kunnen jullie na afloop met jullie team een patatje eten in de kantine.

Geef jullie team, de datum en het tijdstip op via Rik Meerveld (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Jullie ontvangen dan ook de opschoonpakketten.

Laten we het samen doen!

schoon