Patrick Siepel heeft besloten om te stoppen als keeperstrainer bij vv Winsum. Hij heeft dan zeven seizoenen training gegeven aan de selectiekeepers van onze vereniging.

Patrick Siepel: “Na zeven seizoenen neem ik na dit seizoen afscheid als keeperstrainer van vv Winsum. Drukke werkzaamheden liggen daaraan ten grondslag. Ik heb altijd met veel plezier samen kunnen werken met de keepers van de 1e selectie, maar ook met alle trainers en vrijwilligers binnen de club. Ik heb vv Winsum dan ook altijd ervaren als een warme club met een duidelijke visie. Ik wil iedereen dan ook bedanken voor de afgelopen jaren en wens mijn opvolger en verder iedereen binnen vv Winsum veel sportief succes toe!”

Gaby Hemsens, keeperscoördinator: “Ik heb Patrick heel hoog zitten voor wat betreft zijn kennis van het keepersvak. Het is daarom heel jammer dat Patrick heeft aangegeven te gaan stoppen. In de 7 seizoenen dat Patrick de keeperstraining voor de selectiekeepers heeft verzorgd, hebben we gemerkt dat de keepers duidelijke stappen hebben gemaakt. Omdat hij zelf ook nog een aardig balletje kan vangen, heeft hij ook bij menig training zelf nog tussen de palen gestaan. We willen Patrick vanuit de vereniging dan ook ontzettend bedanken voor zijn tijd bij vv Winsum!”

Technisch Hart vv Winsum

STM 3508