Alle jeugdleden bedankt!

Onze jeugdleden hebben dit jaar alweer meer loten verkocht dan verwacht voor de Grote Clubactie.

Dit jaar zijn er 1814 loten verkocht!!!!!

Met het opgehaalde geld hebben we doelen voor de gehele jeugd kunnen kopen.

We zijn trots op de geweldige inzet van onze verkopende jeugdleden!

We hebben dit jaar € 4.353,60 opgehaald!

Dit jaar hebben we al onze top-verkopers allemaal in het zonnetje gezet. Zoals elk jaar hebben de 3 jeugdleden die de meeste loten hebben verkocht een mooie voetbal van ons gekregen. Onze 3e meest verkopend jeugdlid was dit jaar Roan Nieuwenhuizen met 62 verkochte loten. Als 2e best verkopende jeugdlid was Vayenne van der Kloet met 73 verkochte loten en Dani de Munck heeft met 153 loten de allermeeste loten voor de club verkocht! Super gedaan!

Maar dan zijn we er natuurlijk nog niet; het team dat de meeste loten heeft verkocht was dit jaar de JO11-1! We hebben alle spelers van de JO11-1 uitgenodigd om mee te lopen met de line-up. Hierna hebben alle spelers een medaille ontvangen.

En dan zijn we er nog steeds niet! Want alle leden die meer dan 25 loten hebben verkocht hebben we kunnen allemaal een medaille in ontvangst nemen.

Volgend jaar doen we weer mee met de Grote Clubactie. Voor alle jeugdleden die hebben meegedaan weer een kans om zo’n mooie voetbal of een mooie medaille te krijgen!

De jeugdcommissie

IMG 20240203 WA0017 kopie