Björn Brands, werkzaam bij B&S HTG en al jarenlang betrokken bij de club als bestuurslid van de Vrienden van vv Winsum, draagt de club een warm hart toe en heeft zich nu ook als sponsor verbonden aan onze prachtige vereniging.

In de jaren '70 begon B&S HTG met de zogenaamde Butterfahrten vanuit de Eemshaven, waar belastingvrij drank, sigaretten en parfum aan boord konden worden gekocht. Inmiddels is B&S HTG uitgegroeid tot een wereldwijde speler op het gebied van luxe consumentenartikelen en maakt het deel uit van het beursgenoteerde B&S Group. Met kantoren in Delfzijl, Amsterdam, Dordrecht, Valencia, Hamburg, Dubai en New York, ligt de wereld letterlijk aan je voeten.

Net als vv Winsum is B&S HTG altijd op zoek naar nieuw talent en wil het kansen bieden aan ambitieuze individuen in diverse vakgebieden zoals Commercie, IT, Finance of Logistiek. Als je klaar bent voor een nieuwe stap in je carrière of een nieuwe uitdaging zoekt, bekijk dan snel de mogelijkheden op www.bs-htg.com of www.bs-group.sa.com.

Dank aan Björn Brands en B&S HTG voor de warme betrokkenheid en sponsoring! Samen streven we naar succes en ontwikkeling, zowel op als naast het veld.

Foto BS HTG kopie