vv Winsum heeft de technische- en begeleidende staf van de 1e en 2e selectie voor het nieuwe seizoen 2024-2025 ingevuld. Afgelopen woensdag 3 april zijn de afspraken met alle trainers voor het komend seizoen officieel bekrachtigd door het tekenen van de overeenkomsten. Hierbij waren ook Jannes de Boer, Sicco Mulder (begeleidende staf 1e selectie), Bert Boonstra, John Kamstra en André Bolhuis (begeleidende staf 2e selectie) aanwezig.

Groep kopie

Onze nieuwe hoofdtrainer Simon Cageling zal vanaf het seizoen 2024-2025 worden bijgestaan door assistent-trainer Jorn Dekkers. De in Groningen woonachtige Jorn (26 jaar) gaat de opleiding Voetbalcoach 3 (v/h UEFA B) volgen en zodoende zijn stage doorlopen bij de 1e selectie. Hij is werkzaam bij FC Groningen als coördinator van de Voetbalschool waarbij hij onder andere verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van circa 25 trainers, aangevuld met een aantal stagiaires, en 250 fanatieke deelnemers van de “FC Groningen Voetbalschool”.

Jorn Dekkers kopieJorn Dekkers (links) wordt gefeliciteerd door bestuurslid Voetbalzaken Jan Jaap Zijlstra

Bart Waninge, die zijn derde jaar in gaat bij vv Winsum, zal naast zijn activiteit als trainer/coach van de 2e selectie, ook Simon en Jorn gaan assisteren.

Germen Bouwman is als nieuwe keeperstrainer aan de technisch staf toegevoegd. Germen is zeker geen onbekende op het Geert Reinders Sportpark en brengt een schat aan ervaring mee. Jarenlang heeft hij als een betrouwbare sluitpost het doel verdedigd van het 1e elftal van vv Winsum en voorheen Viboa. Hij zal de keeperstrainingen gaan verzorgen voor de keepers van de 1e en 2e selectie Heren. Met zijn enthousiasme en gedrevenheid wil hij graag met onze keepers aan de slag gaan. Germen zal de opvolger worden van onze huidige keeperstrainer Patrick Siepel, die onlangs heeft aangegeven te stoppen aan het einde van het huidige seizoen.

Germen Bouwman kopieGermen Bouwman (links) wordt gefeliciteerd door bestuurslid Voetbalzaken Jan Jaap Zijlstra

Jannes de Boer zal ook voor het komend seizoen de taak op zich gaan namen als teammanager bij vv Winsum 1. Jannes is inmiddels een vaste waarde geworden van de begeleidende staf en gaat daarmee zijn 6e seizoen in bij de hoofdmacht uit Winsum. Gezien er toch wel heel veel taken bij Jannes liggen, is in goed overleg uitgekeken naar ondersteuning hiervan en we zijn daarbij uitgekomen bij Sicco Mulder. Sicco heeft onder andere een voetbalverleden bij VKW uit Westerbork en Hunsingo. Hij is zeker geen onbekende op ons sportpark, aangezien ook zijn beide zoons onderdeel zijn van de 1e selectie. Sicco heeft onlangs al enige taken op zich genomen en is al onderdeel van de huidige begeleidende staf geworden.

Bij de tweede selectie blijft good old Bert Boonstra trouw aan zijn jongens van ‘het tweede’. Hierbij wordt Bert ondersteund door John Kamstra en André Bolhuis. Beide heren hebben een zoon (Tom en Julian) spelen in het tweede. John hanteert de vlag en André is gedurende dit seizoen toegevoegd aan de begeleiding van ons tweede elftal. Ook André is geen onbekende in het Winsumse voetbal. Hij heeft jaren in het eerste elftal van Viboa gespeeld en hij is daarna nog een tweetal jaren assistent geweest van het eerste elftal.

Wij wensen alle trainers en overige stafleden heel veel plezier en succes!

Technisch Hart en bestuur vv Winsum