Binnen vv Winsum hechten we grote waarde aan het verantwoord, plezierig en gezond (blessurevrij) sporten van al onze spelers en speelsters. Daarom willen we iedereen professionele en gestructureerde sportverzorging aanbieden. Om hier invulling aan te blijven geven heeft vv Winsum de samenwerking met Fysio2Fit verlengd! Het sportverzorgingsteam bestaat uit sportverzorgers en fysiotherapeuten. Het team is voor elke speler, speelster, junior of senior van vv Winsum toegankelijk.
Daarnaast maakt de screening van (jeugd)spelers, het organiseren van kennisavonden voor trainers en het ondersteunen van trainers en spelers bij blessures onderdeel uit van de samenwerking.

Bij de verlenging van de samenwerking is ook het inloopspreekuur verder uitgebreid. Om de verlenging van deze samenwerking en de uitbreiding van het inloopspreekuur te vieren is er onlangs een nieuw bord geplaatst op de deur van de sportverzorgingsruimte. Hiermee krijgt de ruimte voor sportverzorging de professionele aandacht die het verdient en is dit weer voor jaren duidelijk!

Heb je klachten of pijntjes? Twijfel dan niet om deze te laten checken om weer snel fit te zijn of veilig te kunnen blijven sporten.

Vanaf nu is er een inloopspreekuur op:
Maandag     17.30-18:00 uur (locatie Fysio2Fit)

Graag vooraf aanmelden via de app: 06-40566200 of tel 0595-442161.

Wist je dat:

- sporters onder de 18 kosteloos 18x naar de fysiotherapeut kunnen?!

Daarnaast is het sportverzorgingsteam op dinsdagavond, donderdagavond en zaterdagochtend aanwezig op de club en beschikbaar voor selecties en overige leden van de club.

Graag je vooraf altijd even aanmelden via de app: 06-40566200 of tel 0595-442161. Kijk voor meer informatie op: https://www.vvwinsum.nl/clubinfo/verzorging.

Foto Fysio2Fit kopieOp de foto Neil Judkins (links) en Coen van der Molen (rechts) bij het nieuwe ‘welkomstbord’