Niet altijd even zichtbaar proberen wij de club te helpen met dingen waar de club niet altijd direct geld voor heeft. Soms vangen we verzoeken zelf op zoals het gebrek aan sfeer(verlichting) in de kantine. Hier hebben we een 1e stap in gemaakt en hangt er inmiddels mooie verlichting voor toekomstige feestjes, dit is het begin want hier zal het een en ander in volgen.....

licht1 licht2

Aankleding voor in (en rond) de kantine en nog een DJ tafel staan op de planning.

Daarnaast wordt ons ook wel eens wat ingefluisterd. Zo heeft het bestuur aangegeven wel een financiële ondersteuning te kunnen gebruiken voor nieuwe doelen om de jeugd nog meer te kunnen stimuleren en te plezieren.

Deze zijn inmiddels ook gearriveerd op ons sportcomplex en de 1e berichten zijn erg positief. Een kenner gaf aan dat deze kwalitatief "TOP" zijn!

doelen

Verder zijn we aan het kijken hoe we de beleving op veld 2 kunnen  vergroten door een scorebord aan te schaffen.

Enkele doelen zijn dus reeds gerealiseerd maar er zijn zeker nog vele te gaan. Ondanks dat we op meer dan 100 leden zitten zijn we ook nog op zoek naar nieuwe leden! Je draagt je steentje bij door zulke mooie doelen te realiseren en je bent ook welkom op verschillende avonden / activiteiten die we organiseren of waarbij we mogen aansluiten (bijv. onlangs vv Winsum Inside met Evert ten Apel).

Aangezien wij ook met de tijd mee gaan willen we het milieuvriendelijk, makkelijk en snel doen! Dus meld je aan via de volgende link: Klik hier om aan te melden voor de Vrienden van vv Winsum

(Voor de mensen die al lid zijn, we zijn alles aan het digitaliseren en hebben daarom een mailadres nodig. We willen niets meer per brief doen)