Op zaterdag 15 juni wordt de “Slotdag” van het seizoen 2023-2024 georganiseerd. Tijdens deze dag vinden er allerlei festiviteiten plaats voor alle leden, vrijwilligers, trainers, supporters en sponsoren van onze club. Mis ook niet de exclusieve actie voor entreekaarten verderop in dit bericht!

We sluiten de dag en avond met elkaar af in de feesttent. De 1e editie van; Waanzinnig Winsum Tentfeest! Dondersmooi met Radio NL, Tukker FM en drie live optredens. Een feest voor onze hele vereniging en mooie dorp!

Schema vvWinsum klein

Onze mooie vereniging, onze leden, sponsors, begeleiding en vrijwilligers verdienen met elkaar een mooi slotfeest. Dat willen wij dit jaar geven op de slotdag en de dagen hieromheen. Op het Geert Reinders Sportpark plaatsen we een tent voor ruim 1.000 personen. We starten dit jaar op donderdag 13 juni met een gezellige bingo met geweldige prijzen, op vrijdag 14 juni organiseert Traliedeur van 18:00 tot 19:00 uur een ‘Junior pubquiz’ voor de leeftijd 11 tot en met 14 jaar en is er om 20:00 uur aansluitend de ‘traditionele’ pubquiz. Op zaterdag 15 juni hebben we voor alle jeugdleden leuke voetbalactiviteiten gepland en voor de oudere jeugd en senioren ons ‘7 x 7 Sponsortoernooi’. We sluiten op zondag 16 juni af met een foodfestival en de EK-wedstrijd Nederland tegen Polen. Kortom; 4-dagen Waanzinnig Winsum!

Entreekaart feesttent: aanbieding

Voor onze spelers, ouders / familie van spelers, sponsors, leiders, trainers en vrijwilligers hebben we een tijdelijke aanbieding. Koop tot en met 25 mei de entreekaart voor het Waanzinnig Winsum Tentfeest voor slechts €15,00. Daarna zal deze prijs weer €22,50 bedragen. Vanaf 18 mei zijn de kaarten in de kantine te koop en na 25 mei zijn ze via de reguliere wegen beschikbaar. Kan je op 18 mei niet aanwezig zijn bij de verkoop? Stuur een mail met je NAW-gegevens naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je kunt op een later moment de entreekaart ophalen.

WaanzinnigeKorting klein

We maken er onvergetelijke dagen van en een sportieve en gezellige slotdag seizoen 2023 - 2024. Laten we het samen doen; tot zaterdag 15 juni!

Met vriendelijke groeten,

Organisatie Slotdag vv Winsum