Beste ouder(s)/verzorger(s),

Afgelopen maanden is er weer veel aandacht besteed aan de indeling van onze meidenteams richting het komend seizoen. Allereerst willen wij de trainers en leiders die hier allen bij betrokken zijn alvast bedanken.

De indeling is elk jaar natuurlijk weer spannend voor veel speelsters, om welke reden dan ook. Ook voor ons als club is het elk jaar weer een uitdaging. Voor iedereen wil je het beste. Voor de ontwikkeling van de speelster maar ook in het sociaal-emotionele aspect. Onvermijdelijk is echter dat er ook teleurstelling zullen zijn.

Hieronder volgt een aantal zaken die wij in overweging hebben genomen bij de indeling:

Meiden:

  • Leeftijd is leidend bij de teamindeling en bij de meiden wordt er komend seizoen gewerkt met een MO13-, MO15- en een MO17 lichting.
  • Bij alle lichtingen is de teamindeling tot stand gekomen in samenwerking met de betreffende trainers/leiders.
  • Iedere speelster speelt op een passend spelniveau naar onze inschatting op basis van voetbalontwikkeling (technische, tactische en fysieke voorwaarden), waarbij we ook oog willen hebben voor het sociale aspect.
  • Vanuit de MO17-1 sluiten er nog 1 of 2 speelsters aan bij de Vrouwen.
  • In de winterstop wordt de teamindeling geëvalueerd en waar nodig of gewenst worden er wijzigingen doorgevoerd in de teamindeling.

 

Overigens is de kans nog wel aanwezig dat er noodgedwongen hier en daar wijzigen doorgevoerd kunnen/moeten worden aangezien kinderen zich uiteraard nog aan- of af kunnen melden. 

Met vriendelijke groeten,

Chantal Streppel
Coördinator Meiden
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voorlopige indeling Jeugdteams meiden seizoen 2024-2025 (10.14 KB)