Ben jij die gedreven jeugdtrainer die onze jonge, enthousiaste jeugdspelers van de O19-1 team wil door ontwikkelen? Dan zoeken wij jou!

Voor dit elftal is vv Winsum vanaf het seizoen 2024-2025 op zoek naar een enthousiaste trainer die, bij voorkeur, in het bezit is van een Voetbalcoach 2 (UEFA C Youth) diploma of bereid is deze te gaan volgen via de club, er op gericht is om de spelers en zichzelf verder te willen ontwikkelen en de sociale vaardigheden heeft om goed om te kunnen gaan met de doelgroep. Als Jeugdtrainer werk je nauw samen met de overige trainer(s) in deze lichting en de Hoofd Jeugdopleiding Bovenbouw. Je hebt tevens de beschikking over een ervaren trainer die jou gaat begeleiden als je daar behoefte aan hebt. Dus ook als je denkt bij het profiel hieronder beschreven “zover ben ik nog niet”, schroom niet en neem contact met ons op.

vv Winsum is een ambitieuze, maar ook zeker gezellige voetbalvereniging met goede faciliteiten en is één van de grootste verenigingen in Noord-Nederland. Daarmee biedt vv Winsum volop mogelijkheden voor zowel een jonge trainer die zichzelf wil ontwikkelen, als een ervaren trainer, door middel van kennisoverdracht. Je werkt samen met de overige jeugdtrainers, zodat je elkaar kunt versterken, met een gezamenlijk doel: plezier en ontwikkeling binnen de jeugdopleiding van vv Winsum.

vv Winsum zoekt met ingang van het seizoen 2024-2025 een Jeugdtrainer O19-1 die:

• De trainingen verzorgt en het team coacht op de wedstrijddagen;
  • Gevarieerde oefenstof aanbiedt gericht op het verder ontwikkelen van de technische en tactische vaardigheden van de spelers;
  • Communicatief vaardig is en in staat om de oefenstof en speelwijze helder en duidelijk over te brengen naar de spelers;
  • Oog heeft voor de ontwikkeling en doorstroom van talentvolle spelers;
  • Staat voor de combinatie van plezier, prestatie en humor.

De mogelijkheid is aanwezig om via de club eventueel een trainersopleiding te gaan volgen.

Interesse?

Geïnteresseerd of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met Jan Jaap Zijlstra, Bestuurslid Voetbalzaken, en tevens lid van het Technisch Hart, tel: 06-28822057 of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

STM 3925 2