Ben jij de trainer en/of coach die onze Vrouwen 2, uitkomende in de 3e klasse, wil helpen zich verder te ontwikkelen? Dan zoeken wij jou!

Voor dit elftal is vv Winsum vanaf het seizoen 2024-2025 op zoek naar een enthousiaste trainer en/of coach die erop gericht is om de speelsters verder te ontwikkelen en de sociale vaardigheden heeft om goed om te kunnen gaan met de doelgroep. Vrouwen 2 bestaat grotendeels uit relatief jonge dames waardoor speelsters uit de jeugd ook gemakkelijk aan kunnen sluiten. Als trainer en/of coach werk je nauw samen met de overige trainers en coaches van de vrouwenafdeling.

vv Winsum is een ambitieuze, maar ook zeker gezellige voetbalvereniging met goede faciliteiten en is één van de grootste verenigingen in Noord-Nederland. Daarmee biedt vv Winsum volop mogelijkheden voor zowel speelsters, trainers als coaches om op prestatie- of op recreatief niveau te kunnen acteren. De club beschikt over een bloeiende vrouwen- en meidenafdeling en mag zich, gezien het aantal leden, nestelen in de top 5 van de drie noordelijke provincies!

vv Winsum zoekt met ingang van het seizoen 2024-2025 een trainer en/of coach voor Vrouwen 2 die:

• Minimaal de coaching op de wedstrijddagen op zich kan nemen;
  • Bij voorkeur de training op de donderdag verzorgt (en eventueel maandag).
  • Communicatief sterk is, gedreven is en een heldere voetbalvisie heeft;
  • Gevarieerde oefenstof aanbiedt gericht op het verder ontwikkelen van de technische en tactische vaardigheden van de speelsters;
  • Goed samenwerkt met de trainer(s)/coach(es) van de overige vrouwenteams;
  • Plezier en humor hoog in het vaandel heeft staan.

De mogelijkheid is aanwezig om via de club eventueel een trainersopleiding te gaan volgen.

Interesse?

Geïnteresseerd of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met Jan Jaap Zijlstra, Bestuurslid Voetbalzaken, en tevens lid van het Technisch Hart, tel: 06-28822057 of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..