Beste ouder(s)/verzorger(s),

Begin juni hebben we de voorlopige indeling van onze jeugdteams (Meiden, Onder- en Bovenbouw) voor het komend seizoen gepubliceerd. Na de publicatie zijn er nog enige wijzigingen doorgevoerd.

Met betrekking tot de Onderbouw zijn er een aantal kleine wijzigingen doorgevoerd, maar deze hebben niet direct grote gevolgen gehad voor de indeling/bezetting van de teams.

Bij de Bovenbouw zijn wel een aantal wijzigingen doorgevoerd en hierover willen wij graag een nadere toelichting geven. In de voorlopige indeling begin juni werd er bij de O14/O15 lichting gewerkt met minimale aantallen per team. De insteek hiervoor was te voorkomen dat er teams met bijvoorbeeld 18 tot 20 spelers zouden ontstaan. Helaas zijn er in deze beide lichtingen noodgedwongen toch nog een groot aantal wijzigingen doorgevoerd. Vervolgens hebben we in goed overleg besloten om komend seizoen niet met een O14 lichting de competitie in te gaan. Hierdoor zijn er geen 5 teams, verdeeld over de O15/O14 lichting, maar komen we uit op 4 teams in de O15 lichting. Deze zijn nu wel allemaal breed bezet, maar hierdoor hebben er wel een aantal verschuivingen plaatsgevonden binnen de teams. Her en der is een speler veranderd van team, na overleg tussen trainers, leiders en ouder(s)/verzorger(s).

De uitgangspunten zijn hierbij gelijk gebleven aan de vorige indeling:

  • Iedere speler speelt op een passend spelniveau naar onze inschatting op basis van technische, tactische, fysieke en sociale voorwaarden.
  • Leeftijd is leidend bij de teamindeling, waarbij in de Bovenbouw gewerkt wordt met een O13, O15, O17 en O19 lichting.


Naast de Onder- en Bovenbouw hebben we het overzicht nu ook compleet gemaakt met de indeling van de Meidenteams.

We hopen iedereen op deze manier goed en voldoende te hebben geïnformeerd, maar mochten er nog vragen zijn, schroom dan niet en neem per mail contact op met het desbetreffende aanspreekpunt. Gezien de vakantieperiode inmiddels al een beetje is aangebroken, is de kans aanwezig dat je niet direct een terugkoppeling ontvangt.

 

Met vriendelijke groeten,

Jan Pieter Westing HJO Bovenbouw Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Matthijs Boer HJO Onderbouw Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Chantal Streppel Coördinator Meiden Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Update indeling Jeugdteams Meiden, Onder- en Bovenbouw (22.54 KB)