Wil jij jouw vereniging helpen?

Onze jeugdtrainersstaf is voor een groot deel ingevuld. Echter zijn er nog diverse open plekken, die dienen te worden opgevuld en dan met name in de niet-selectiegroepen. De open plekken zijn er feitelijk in elke leeftijdsgroep (behalve de E pupillen). De trainingen zullen uiterlijk in de week van 22 augustus van start gaan, dus we streven ernaar om het dan (toch echt) ingevuld te hebben.

Een trainer bij vv Winsum word begeleid en ondersteund door het technisch jeugdkader en tevens zijn er mogelijkheden voor het volgen van een opleiding (intern en extern).

Wil jij iets doen voor jouw vereniging, ben je minimaal 16 jaar oud en acht jij jezelf in staat om een groep enthousiaste jeugdvoetballers (jongens/meisjes) een plezierig en leerzaam seizoen te geven? Neem dan z.s.m. contact op met de onderstaande personen.

Na je aanmelding nodigen we je uit voor een gesprek, om even kennis te maken en om de wensen en mogelijkheden met elkaar te bespreken.

In afwachting van reacties.

Bij voorbaat dank!