In beide sportkantines heeft een tijd lang een geldpotje gestaan met het verzoek een bijdrage te leveren aan de reis van Joanne Mulder naar de Alpe D'huez voor het goede doel. Vanzelfsprekend wil vv Winsum graag maatschappelijke initiatieven op het gebied van sport ondersteunen. Wij kregen onderstaand bericht van Joanne die we graag willen delen.


Hallo alle sporters en toeschouwers van VV Winsum,

Mijn naam is Joanne Mulder en ben voorheen speelster van vrouwen 2 en vrijwilligster achter de bar geweest. Helaas zal ik een tijd niet meer aanwezig zijn vanwege studeren in het buitenland.

Eind mei ben ik afgereisd naar de Alpe D'huez samen met 27 mede-leerlingen en een leraar van Stenden Leeuwarden. Wij zijn afgereisd naar Frankrijk om de catering te verzorgen tijdens het evenement Alpe D'Huzes.

Omdat wij zelf in Frankrijk alles moesten bekostigen zoals bijvoorbeeld de reis en camping waren wij op zoek naar sponsorgeld. Door middel van jullie opbrengst (€170 euro!!) konden wij de deelnemers voorzien van energie en daar zijn wij jullie ontzettend dankbaar voor. Doordat er veel sponsorgeld was opgehaald hebben wij uiteindelijk ook maar liefst €840 euro kunnen storten aan KWF! Het was een emotionele maar mooie week.