Commissie Voetbalzaken v.v. Winsum - Nieuwsbrief week 34 - 2016

De vakantie is voorbij en dit betekent weer volop voetbal vanaf komende week voor jeugd en senioren. Vanuit deze nieuwsbrief wensen wij iedereen bij vv Winsum een succesvol, sportief en gezellig seizoen toe! In deze nieuwsbrief vooral praktische informatie om weer goed met elkaar van start te gaan.

Start trainingen

De diverse selectieteams zijn al gestart met trainen vanaf deze week trainen alle teams weer. De trainingstijden staan over het algemeen bij de teaminfo of in het trainingsschema wat op de site staat.

Commissie voetbalzaken

De commissie voetbalzaken is onderverdeeld in de volgende 5 commissies en de genoemde personen zijn vanaf nu aanspreekpunt voor de diverse teams.

Prestatie Senioren Zaterdag (1,2 en 3)        Jan Jaap Zijlstra en Arnold Venema
Prestatie Senioren Zondag (1)                      Evelien Buursink, Jaap Smit en Roland Slangenberg
Overig Senioren zaterdag en zondag          Olivier van der Klei, Rutger Vos en Johan Bosma
Vrouwenoetbal                                                Paul de Vries
Jeugdvoetbal                                                    Willem Vos

Voor CVZ vrouwenvoetbal en prestatie Senioren Zaterdag wordt nog een extra CVZ lid gezocht. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Arjan Bakema. Alle coördinatoren voor de jeugd staan vermeld in de nieuwsbrief die dit weekend door de jeugd wordt gepubliceerd.

Sportverzorging

Neil Judkins zit namens de Sportverzorging in de commissie voetbalzaken. De Sportverzorging is voor alle spelers van vv Winsum, zowel jeugd als senioren. Zie voor de werkwijze de site onder kopje clubinfo en dan sportverzorging. Hier staat ook een overzicht wie allemaal in de actief zijn voor de Sportverzorging.

Wedstrijdbureau

Met 60 teams in de competitie is een goed wedstrijdbureau belangrijk. Jeroen Roze, Susanne Jacobs en Alrich Nienhuis zijn het wedstrijdsecretariaat van de club. Voor alle vragen over wedstrijden, verplaatsten van wedstrijden of het organiseren van een oefenwedstrijd, mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wijziging trainersstaf zaterdag 1 en 2

De CVZ prestatie zaterdag heeft in overleg met de trainers besloten om Fred Schreuder assistent te laten worden bij Zaterdag 1 en Jouad Boufarra trainer van de 2e selectie en coach van zaterdag 2.

Afmelden voor wedstrijden

Als spelers niet kunnen voetballen, dan verzoek dit zo tijdig mogelijk te laten weten aan de leiders/trainers. Afmelden in ieder geval uiterlijk woensdagavond 18.00 uur (onvoorziene omstandigheden daargelaten). Alle leiders kunnen dan tijdig met elkaar overleggen voor vervangers en tijdig tegenstanders informeren wanneer de wedstrijd verplaatst moet worden.

Vacatures zondag 1

Voor zondag 1 is de club nog naarstig op zoek naar een leider en een grensrechter. Zou jij hier wat in willen betekenen, neem dan contact op met Evelien Buursink (06-22184693).

Materialen

Vragen over materialen kunnen door de teams gesteld worden aan de volgende personen:

Zondag 1, 2, 3, Vrouwen 3, vrouwen 30+ en heren 45+: Hans Bakema (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Vragen?

Als er op dit moment vragen of onduidelijkheden zijn, neem dan contact op met betreffende coördinator of met Arjan Bakema (06-15604940).

Met vriendelijke sportgroet,

Arjan Bakema