De vakantie is voorbij en dit betekent dat het voetbal voor iedereen weer los gaat. Hierbij een nieuwsbrief voor de F. Vanaf dit seizoen heten deze teams Jeugd Onder 09 en 07 (JO09 en JO07). Dit is de laatste nieuwsbrief namens Susanne en Arjan die per 1 september andere taken binnen de club hebben en de coördinatie overdragen.

Start trainingen

JO09 1 en 2 zijn in verband met de bekercompetitie al gestart met trainen. De overige teams JO09 3 t/m 8, JO07 1 t/m 5 starten woensdag 31 augustus de trainingen om 18.00 uur op Sportcomplex Schilligeham. De Draakjes starten op zaterdag 10 september om 10.00 uur met hun trainingen.

Trainers

De trainers staan zoveel mogelijk bij alle teams vermeld op de teampagina op de site. Alleen voor JO09 4 en 7 wordt nog een trainer gezocht. Verzoek aan iedereen om mee te denken/helpen om hier trainers voor te vinden, zodat ook deze twee teams vaste trainers hebben. De JO07 teams trainen allemaal samen en dit wordt gecoördineerd door Natasja Kooijinga.

Nieuwe aanmeldingen

Tijdens de zomervakantie hebben zich weer een aantal kinderen aangemeld en besloten is om in ieder geval een JO07 team 5 op te geven bij de KNVB. Bij de indeling van de teams wordt geprobeerd rekening te houden met verzoeken van ouders/kinderen, alleen kan dit nooit voor alle aanmeldingen gegarandeerd worden. Daarbij is 10 kinderen het maximale aantal per 7-tal. De komende twee weken worden mogelijk nog een aantal aanmeldingen verwacht en op basis daarvan kan de indeling verder worden aangepast.

Leiders

Voor een aantal teams worden nog naar enthousiaste leiders gezocht. Lijkt het jou leuk om leider te worden, neem dan gerust contact op met de nieuwe coördinatoren.

Nieuwe coördinatoren

Arjan en Susanne stoppen en er zijn 2 opvolgers gevonden. Achter de schermen wordt nog een 3e persoon gevraagd zodat de bezetting weer op goede sterkte is.
Hieronder de nieuwe verdeling:
JO09: Ben Verhoeven, 06-51277417 of per mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
JO07: Ruud en Natasja Kooijinga, 441216 of per mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Draakjes: nog niet bekend, info volgt zo snel mogelijk via de site.
Flaviou Fatima is samen met Henk Alssema hoofdtrainer van deze leeftijdsgroepen.

Competitie-indeling

Kijk op www.voetbal.nl voor alle competitiegegevens. De competitie start op zaterdag 17 september.

Vragen?

Als er op dit moment vragen of onduidelijkheden zijn, neem dan contact op met Ben voor JO09, Ruud en Natasja voor JO07 of Henk Alssema. De telefoonnummers staan hieronder vermeld.

Bedankt voor de samenwerking het afgelopen seizoen! Ben, Ruud en Natasja veel plezier toegewenst met de coördinatie en voor iedereen natuurlijk een mooi en sportief seizoen.

Met vriendelijke groet, Susanne Jacobs
Arjan Bakema