nwsbrf jeugd

Nieuwsbrief jeugd vv Winsum

logo nwsbrf

vv Winsum is officieel van start. De eerste bekerwedstrijden zijn gestart in de voor ons vertrouwde kleuren. Op dit moment zijn de eerste trainingen al weer van start gegaan. Achter de schermen wordt keihard gewerkt om de laatste openstaande vacatures in te vullen om het seizoen te kunnen starten. Omdat het seizoen in de schoolvakanties van start gaat, zijn nu nog een aantal spelers en vrijwilligers met vakantie, waardoor het per team verschillend is hoe vaak er al getraind is. Ook zijn er nog een aantal gesprekken voor trainers en leiders van teams.  We hebben al weer veel enthousiasme op de velden gezien.

Agenda augustus/september:

20/8 Start bekerwedstrijden
Start uitgifte kleding nieuwe seizoen
3/9: Start voetbalseizoen
10/9: Openingsfeest vv Winsum (schouwerzijl)
10/9: Start trainingen draakjes
27/9: KNVB-avond: Optimale wedstrijdvormen voor pupillen
1/10: start grote clubactie
Herfstvakantie: Onze eigen voetbal driedaagse: V3D vv Winsum

Communicatie

De website van vv Winsum is nu de site van onze vereniging http://www.vvwinsum.nl/. Hier komt de informatie van de vereniging en de teams op.  Houd dus altijd de site in de gaten. Dit kan ook door de link naar facebook te gebruiken. Deze site gebruiken we voor onze algemene communicatie richting alle leden en ouders van onze vereniging. Algemene informatie komt op de homepagina. Specifieke informatie van je team komt onder de kopjes teams. Daarnaast ontvang je specifieke informatie (via mail en/of whats app) via de leiders/trainers van je team.. Wie welke rol binnen de vereniging heeft kan je vinden op de website.

Aantal teams

Bij aanvang van het seizoen gaan we met een 40- teams. Zoals jullie hebben gemerkt zijn de namen van de teams veranderd. De vertrouwde categorieën A, B, C, D, E en F zijn vervallen. Vanaf dit seizoen heet dit: JO19, JO17, JO15, JO 13, JO11, JO9 en JO7

Sportparken

Op beide sportparken kun je de nieuwe clubkleuren al overal herkennen. De bewegwijzering, borden bij de aankomst en op het complex zijn aangepast. Ook zie je de reclameborden van sponsoren op beide sportparken verschijnen. Onze accommodatie commissie maakt dit samen met de sponsorcommissie mogelijk.

Aanspreekpunten voor de jeugd

Binnen je team is de leider en de trainer het eerste aanspreekpunt. Daarnaast is er een organisatie omheen die zorgt dat het voetbalbeleid, de organisatie en de opleiding van onze vrijwilligers voor haar rekening neemt. Deze organisatie is onderverdeeld in:
contc 1617

Vrijwilligers

Wij kunnen onze 40 teams niet zonder een hele grote groep vrijwilligers goed laten voetballen. Lijkt het je leuk om mee te helpen. Wij hebben een aantal vacatures, waaronder

De trainingen:
Wij zijn nog op zoek naar trainers voor:
·       O7: 3 vacatures (training op woensdag van 18.00 tot 19.00 op schilligeham)
·       O9: 1 vacature (training op woensdag van 18.00 tot 19.00 op schilligeham)
·       O15: 1 vacature (training op donderdag van 18.00 toto 19.00 of van 19.00 tot 20.00 op schouwerzijl)
·       O17: 3 vacatures bij de meiden (MB). Meiden trainen op dinsdag en donderdag op schilligeham (tijden zijn nog niet helemaal duidelijk). Jongens op maandag en woensdag op schouwerzijl  (19.00 tot 20.00)
·       O19: 2 vacatures (maandag en woensdag van 20.00 tot 21.00 op schouwerzijl

De wedstrijden:
Wil je het nieuwe seizoen je weer inzetten voor onze club bij bijv. het fluiten of vlaggen van de wedstrijden of gastheer/vrouw op één van onze sportparken meld je dan nu aan. Aan het begin van het seizoen organiseren wij, door ervaren scheidsrechters, een cursus voor nieuwe scheidsrechters. Ook zorgen we ervoor data als je start met fluiten dat je begeleid wordt.

Coördinatoren onderbouw:
Daarnaast zijn we nog op zoek naar coördinatoren voor de Jeugd onderbouw. Lijkt het je leuk om me te helpen in het organiseren van voetbal of de organisatie eromheen

Wil je hier een rol in spelen, meldt het ons!
openingsfeest 1617
Hebben jullie vragen en/of verbeterpunten  over vv Winsum blijf er niet mee zitten, maar meld het ons.

Willem Vos                   Voorzitter CVZ/JC                                            443116

Ineke Bonder                Hoofd Jeugd Organisatie & Communicatie         06-54152799

Jouad Boufarra             Hoofd Jeugd Opleidingen