De vakantie is voorbij en dit betekent dat het voetbal voor iedereen weer los gaat. Hierbij een nieuwsbrief voor de  E en vanaf dit seizoen heten deze teams Jeugd Onder 11. Vanaf dit seizoen is het voetbalbeleid bij de E gewijzigd en speelt de JO11 gemengd. Dit houdt in 5 van de 7 teams gemengde teams zijn.

Start trainingen

Een aantal teams zijn al gestart met trainen. Alle overige teams starten uiterlijk deze week met trainen. Afhankelijk welk team zijn de trainingen op maandag en donderdag of op dinsdag en donderdag. Via de leider/trainer worden de teams op de hoogte gehouden van wijzigingen in het trainingsschema.

Trainers en leiders

JO11-1: René Folkers Trainer/coach JO11-1 - Hoofdtrainer JO11 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  Johanna Kooijinga Coach zaterdag Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
JO11-2: Quincy Boy Dijkstra Trainer op maandag en donderdag Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  Sander ter Riele Coach zaterdag  
JO11-3 t/m 7: Mauricio Plat Hoofdtrainer JO11 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
JO11-3: Job Langeveld Trainer op maandag en donderdag Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  Bert Boxem Coach zaterdag Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  Vacature Coach zaterdag  
JO11-4: Jeffrey Boonstra Trainer op maandag en donderdag Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  Charles Meijerink Coach zaterdag Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  Vacature Coach zaterdag  
JO11-5: Jordy van Dijk Trainer op maandag en donderdag Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  Eddy Dijkema Coach zaterdag Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  Vacature Coach zaterdag  
JO11-6: Jeffrey Boonstra Trainer op dinsdag Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  Kars Zijlstra Trainer op donderdag Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  Willem Jagersma Coach zaterdag Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.'
JO11-7: Barry Hegeman Trainer op dinsdag en donderdag, coach zaterdag Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  Andre van Gemen Trainer op dinsdag en donderdag, coach zaterdag  

Voor een aantal teams worden nog enthousiaste leiders gezocht. Lijkt het jou leuk om leider te worden, neem dan gerust contact op met de nieuwe coördinatoren.

Nieuwe coördinator

Ineke en Willem stoppen als coördinator van de E en op dit moment is er 1 opvolger gevonden, namelijk Sandra Olthof. We zijn nog op zoek naar een coördinator voor de E, zodat de bezetting weer op goede sterkte is.  Lijkt dit je leuk om samen met Sandra dit op te pakken, meld je dan nu aan.

Competitie-indeling

Kijk op www.voetbal.nl voor alle competitiegegevens. De competitie start op zaterdag 12 september.

Vragen?

Als er op dit moment vragen of onduidelijkheden zijn, neem dan contact op met Sandra Olthof of Willem Vos.

Bedankt voor de samenwerking het afgelopen seizoen! Sandra veel plezier toegewenst met de coördinatie en voor iedereen natuurlijk een mooi en sportief seizoen.


Met vriendelijke groet,

Willem Vos

Ineke Bonder