Iedereen heeft verschillende meningen, verschillende ideeën over het vrijwilligerswerk binnen de vereniging. Wij zijn als vrijwilligerscommissie samen met het bestuur een weg ingeslagen vorig seizoen. Ons doel is duidelijk: “Laten we het samen doen!”

We informeren onze leden over het vrijwilligerswerk  binnen onze club: “Wat gaat er aan vooraf voordat iedereen een zaterdag en zondag volop de sportparken kan gebruiken?” De lijnen worden gekalkt, de wedstrijdplanner is aan het puzzelen, de kantinevoorraad wordt nog 1 keer gecheckt!

De dag dat er gevoetbald gaat worden, de gastheer/-vrouw, de kantinemedewerkers, de scheidsrechters, de leiders en trainers, zij zijn volop in actie deze dag. Dit allemaal voor onze leden.

Wie zijn onze leden? Daar ben ik 1 van. Samen met mijn team maak ik gebruik van de accommodatie, drink ik mijn thee in de kantine, heb ik lol in de kleedkamer. Het is zo vanzelfsprekend.  Samen hebben wij toegezegd om twee middagen de kantine te ondersteunen dit najaar. 4 van onze dames zullen u voorzien van een kop koffie, 4 dames zullen er staan in het voorjaar en de andere 4 zijn pas volgend seizoen aan de beurt. Wij voelen ons verplicht om vrijwilligerswerk te doen binnen onze vereniging, wij willen het tenslotte samen doen!

Vorig seizoen hebben wij u geïnformeerd, dit jaar zullen we het moeten doen, maar we willen het volgend jaar toch niet verplichten?

Wij hopen dat ieder lid, ouder/verzorger dit doe-jaar er staat. Het kost u een paar uurtjes per jaar, dan doen we het wel met en voor elkaar.

Wij zullen deze week de urgente vacatures aan u presenteren. Weet u het nu al zeker?

Sportieve groet,

Vrijwilligerscommissie.