Wij zoeken 3 sportieve scheidsrechters die onze wedstrijden willen fluiten op vrijdag 7 oktober vanaf 19.00.

Wij stellen ons voor!

Ryanne van Dalen ; een echte team player, is in glorie tijden van Viboa dames 1 een ware captain geweest en was goed voor 2 kampioenschappen achter elkaar!

Marieke Smit-Hofman; op vele plaatsen inzetbaar! Een grap en een grol met Marieke erbij, verzekerd van veel lol!

Annemiek Pannekoek; vol passie zult u haar zien spelen, een echte winnaars mentaliteit. Gaat voor elke bal en levert strijd!

Gerlinde Kampinga; deze pure linkspoot kan tegen een slag en een stoot.

Anna de Munck-Rozenberg; een harde werkster in het veld, van haar kunnen staat ze soms zelf nog wat versteld. Ze maakt ons team compleet!

Marloes van der Eide; deze spits zal de goals moeten maken, en zal u met haar acties vermaken!

Karin Visser; na een aantal jaren aan de lijn, nu weer terug in het veld, Karin super dat je je weer hebt aangemeld!

Gezusters Danhof; de loopwonders van ons midden veld! Janneke die versnelt en Annie die het doelpuntje al telt!

Gezusters Spijk; u zult ze niet op 1 linie zien staan! Marinka achterin en Jessica ergens vooraan!

Gezusters Korsaan; Petra de vrouw van……neemt samen met haar zus deze uitdaging aan. Petra binnen de lijnen en Agnes ziet u in haar coach jas langs het veld staan!

U fluit een aantal wedstrijden tussen 19.00 en 21.30. De wedstrijden zijn op een half veld.

Wij hebben er zin in dit seizoen! Wilt u dit samen met ons doen? Meld u aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.!

Of bel 06-52480911.

Sportieve groet, van alle vrouwen van 7x7.