Zowel Hunsingo als Viboa kende in het verleden een behoorlijk aantal donateurs. De fusie van de beide verenigingen leidt ook tot het samenvoegen van deze beide groepen donateurs. Om een en ander voor zowel vereniging als donateurs simpel en eenduidig te houden, kiezen we ervoor om voor het komend seizoen alle donateurs dezelfde rechten te geven, dit tegen één standaardtarief van € 25,00. Een belangrijk nieuw voordeel is daarbij dat iedere donateur een seizoenskaart ontvangt welke recht geeft op gratis toegang tot thuiswedstrijden van zowel Zaterdag 1 als Zondag 1.

Eind juni, begin juli hebben alle leden een brief ontvangen met het verzoek om persoonlijke gegevens te checken en om de machtiging af te geven om de contributie automatisch te laten incasseren. Ook de donateurs van beide verenigingen hebben deze brief ontvangen. Dit heeft tot diverse vragen geleid. Zo waren de meeste Viboa donateurs gewend om hun jaarlijkse bijdrage aan het begin van het seizoen, bij één van de eerste thuiswedstrijden van Viboa 1, contant af te rekenen bij Jan van der Kooi. Welnu, ook voor het seizoen 2016-2017 bestaat deze mogelijkheid. Jan zal hiertoe de komende thuiswedstrijden van Zaterdag 1 bij de entree van sportpark Schouwerzijlsterweg aanwezig zijn. De seizoenskaart zal hierbij meteen worden meegegeven.

Wij hopen dat deze informatie veel vragen beantwoordt. Mochten er nog andere vragen zijn, dan vernemen wij deze graag via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Financiële Commissie vv Winsum