Logo Vrienden van vv Winsum

Na de fusie van beide verenigingen zijn “de Vrienden van VIBOA” en “de Club van 50 van Hunsingo” ook samen gegaan. Vanaf dit seizoen is de nieuwe naam: “de Vrienden van vv Winsum”.

Om deze fusie te vieren en om een goede start te maken zal er komende zaterdag tijdens de opening van het seizoen een ballonvaart worden verloot onder de nieuwe leden die zich die dag hebben aangemeld.

Er zal de hele dag gelegenheid zijn om je in te schrijven bij de promotietafel. De promotietafel zal ook bemand zijn tussen 16:30 – 18:00uur. Kort na 18:00uur zal de verloting zal plaatsvinden.

Wordt u ook lid van “de Vrienden van vv Winsum” en draagt u bij aan voorzieningen en faciliteiten op de sportparken / het nieuwe sportpark? Zit u binnenkort in een luchtballon?

Graag tot zaterdag!

Bord Vrienden van vvWinsum