Vanaf morgen beginnen de keeperstrainingen weer.

De keeperstaf bestaat dit seizoen uit 4 mensen, waarvan 3 trainers en een coördinator.
Desondanks zoeken we nog versterking(!?).
Dus wanneer het je leuk lijkt om ons team te versterken dan graag even contact opnemen met de

Naast onze coördinator Berend, willen we onze trainers ook even kort introduceren.

Gaby Hemsens heeft de afgelopen 5 seizoenen keeperstraining gegeven aan de keepers van de heren zaterdag selectie. Vanaf dit seizoen gaat Gaby ook aan de slag met de keepers van de heren zondag, VR1 en de selectiekeepers van de Bovenbouw.

Gaby heeft in het verleden 3 jaar bij BV Veendam gespeeld en daarnaast 7 seizoenen bij Be Quick 1887 (zon) 1 en nog korte periodes bij WVV en Appingedam.

Mauricio Plat is al langer aan onze vereniging verbonden en heeft in de afgelopen seizoenen vrijwel zelfstandig de jeugdkeepers getraind. Mauricio heeft een verleden als jeugdkeeper bij BV Veendam en FC Emmen en was vorig seizoen nog stand in bij Blauw Wit ’34.

Brian Helder is nieuw als keeperstrainer, maar niet nieuw als jeugdtrainer. Brian heeft vorig seizoen training gegeven aan de MD (MO-13) en heeft gezien z’n verleden als keeper aangegeven zich daar graag voor in te willen zetten.

Brian heeft in de jeugd van FC Groningen gekeept (A1) en heeft het grootste gedeelte van z’n loopbaan bij vv Peize 1 onder de lat gestaan.

In het bijgevoegde schema vind je de tijden en groepsindelingen. Alle keeperstrainingen (jeugd en senioren) worden dit seizoen gegeven op Schouwerzijl. Verdeeld over veld 2, 3 en 4.
pdfkeeperstrainingsschema_16.17_1e_seizoenshelft.pdf

Voor sommige keepers wijkt de dag of tijd af van de trainingsdag en tijd van het eigen team. Dat weten we, maar kunnen we helaas niet oplossen. Het is dus de keuze die je in overleg met de trainer van je team moet maken (1x pw met het team trainen en 1x pw keeperstraining. Of 1x pw keeperstraining en 2x pw met het team enz.).

De groepsindelingen zijn wel overwogen gemaakt door de keepersstaf en dus gaan we ook op die manier van start. Wanneer de staf vind dat er wijzigingen moeten plaatsvinden, dan zullen zij dat zelf aangeven en bespreken met de keepers (en waar nodig diens ouders) in kwestie.

Nog een aantal wensen vanuit de keepersstaf.

1)      Tijdig afmelden(!?). Uiterlijk 15.00 uur op de dag dat je moet trainen (eerder mag altijd).

2)      Op tijd aanwezig(!?). Je bent pas op tijd, als je tijd over hebt.

3)      Kom altijd (zo vaak mogelijk) trainen, alleen dan word je beter.

Graag tot maandag of dinsdag!