jjf

Mooie start!

vvWinsum logo pos rgb 500x575px

Met trots kan ik als voorzitter van vv Winsum zeggen dat we een mooie start hebben gemaakt met onze nieuwe voetbalclub in Winsum. Natuurlijk heeft dit de nodige voorbereidingen gekost, maar dan is het goed om te zien hoeveel voetballers en vrijwilligers zich inzetten voor deze club en plezier met elkaar uitstralen. Natuurlijk is er zoals in elke club ook nog een aantal zaken te verbeteren, maar we mogen elkaar de complimenten geven voor wat we tot nu toe bereikt hebben. Via deze nieuwsbrief wil het bestuur vanaf nu iedereen drie wekelijks op de hoogte houden van wat er allemaal speelt in onze mooie club!

Openingsfeest

Door de activiteitencommissie is op zaterdag 10 september het openingsfeest van vv Winsum georganiseerd. We kijken terug op een zeer geslaagde dag!

Goede start prestatieteams

Met 61 teams is vv Winsum gestart aan de competitie. Bij zowel de jeugd als de senioren worden wekelijks mooie sportieve prestaties geleverd. De commissie voetbalzaken is met zo’n 30 vrijwilligers wekelijks actief om de voetbaldoelstellingen en voetbalplezier te realiseren. Zondag 1 en Dames 1 zijn sterk aan de competitie begonnen en ook zaterdag 1 kan ondanks een pittige competitiestart tevreden terugkijken.

Clubshirts

Binnen nu en twee weken spelen alle seniorenteams ook in het nieuwe groen-witte shirt van vv Winsum. De groene clubkleuren van de senioren zijn iets groener dan van de jeugdteams, maar dit zal de komende jaren gelijk worden. Daarnaast zijn alle leiders en trainers herkenbaar aan de groene windjacks en de trainingspakken.

Veel nieuwe sponsoren

Nu de shirts er zijn, kan ook de presentatiegids worden afgerond. Mooi om te zien is hoeveel sponsoren zich betrokken voelen bij vv Winsum. Dit blijkt ook uit het feit dat we sinds de start van vv Winsum 3 nieuwe kledingsponsoren en 14 nieuwe bordsponsoren hebben mogen verwelkomen. Daarnaast zijn verschillende contracten met bestaande (kleding)sponsoren verlengd.
De bedrijven die zich nieuw aan vv Winsum hebben verbonden zijn: Technisch Expert Jansen, Tandem Vorming & Bouwadvies, Bonnet Financieel Management, Bruintjes & Keurentjes, Aaabee accountants, Dijkhuis schoenen, Douma & Trox accountantskantoor, Engelsman optiek & auditiek, Groningen Seaports, Hoeksema print, Makelaardij Hamming, Medisch pedicure F. Braad, Multisport Events, Nefkens Noord, Ploeg interieur en Stefan Folders Bouw- en Timmerwerk. Neem voor de sponsormogelijkheden contact op met de commerciële commissie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Winsum West

Op dit moment voetbalt vv Winsum nog op de huidige complexen Schilligeham en Schouwerzijlsterweg, maar achter de schermen wordt samen met de Gemeente volop gewerkt aan de realisatie van een nieuw sportcomplex Winsum West. Nu er door de gemeente budget in de begroting van 2017 is opgenomen kan daadwerkelijk gestart worden met de verdere uitwerking van het ontwerp. Als bestuur zullen we er alles aan doen om de druk op de ketel te houden. Naast de gemeente speelt ook de provincie een belangrijke rol in het proces, zij zijn namelijk verantwoordelijk voor de aansluitingen op de N361. Tevens zullen we voor subsidies bij de Provincie moeten aankloppen. In dit kader kunnen we vermelden dat gedeputeerde Eikenaar op vrijdag 7 oktober naar Winsum komt om zich te laten informeren over de projecten in Winsum. Hier zijn wij als verenging bij aanwezig.
ww nwsbrf 1

Week van de scheidsrechter

Deze week is het de “week van de scheidsrechter”. De club wil samen met de KNVB deze belangrijke mensen graag aandacht en waardering geven, want zonder scheidsrechter geen wedstrijden. Afgelopen zaterdag hebben we rondom de wedstrijden de scheidsrechters in het zonnetje gezet!

Wedstrijden

61 teams en 61 wedstrijden, dat zijn er veel! Om alles goed te organiseren is het voor iedereen belangrijk dat alle wedstrijden (competitie als oefen) gecommuniceerd worden met het wedstrijdbureau via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Vrijwilligers

Je kunt er nooit genoeg krijgen, maar het bestuur wil hierbij vooral ook de waardering uitspreken voor alle mensen die zich nu al als vrijwilliger aan onze club hebben verbonden. Natuurlijk zijn er nog verschillende vacatures. Op wedstrijddagen zoekt vv Winsum bijvoorbeeld nog gastheren/gastvrouwen die teams op onze complexen willen verwelkomen. Als jullie nog mensen kennen die hier iets in kunnen betekenen, geef dit dan door aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Website

De afgelopen maanden is hard gewerkt aan de nieuwe website van vv Winsum: www.vvwinsum.nl. De website gebruiken we voor algemene communicatie richting alle leden en ouders van onze vereniging.  Dit geldt ook voor social media (facebook & Twitter)

Ledenadministratie

Achteraf bleek de samenvoeging van de ledenadministraties een grotere klus dan verwacht. Met een grote club mensen is het gelukt om dit in orde te krijgen en de eerste contributies zijn geïnd. Als mensen donateur/supporter willen worden van vv Winsum, geef dit dan ook via de website door. Mochten er vragen zijn over het lidmaatschap of de contributie, neem dan even contact op met de ledenadministratie via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Aandacht voor de doelgebieden

De accommodatiecommissie heeft afgelopen zomer weer veel werk verricht om alle speel- en trainingsvelden klaar te maken voor de competitie. En her resultaat mag er zijn, de velden liggen er weer perfect liggen. Toch ook een punt van aandacht voor wat betreft de doelgebieden. Zowel tijdens de trainingen als daarbuiten wordt hier veel op gevoetbald en om zo lang mogelijk plezier te houden van een mooi egaal doelgebied, het verzoek om hier zo weinig mogelijk te trainen. Daarnaast is het niet toegestaan om buiten wedstrijden en trainingen te voetballen op de velden.

Vragen?

Als er vragen of onduidelijkheden zijn, neem dan contact op met betreffende bestuursleden of coördinatoren.

Met vriendelijke sportgroet en namens het bestuur,

Jan Joost Flim
Voorzitter vv Winsum