Ben jij onze nieuwe scheidsrechter?

Heeft het je altijd al leuk geleken om op zaterdag een wedstrijd te fluiten?

Meld je dan nu aan!!!

Wij organiseren op maandag 24 oktober een opleidingsavond voor nieuwe scheidsrechters en scheidsrechters die hun kennis willen opfrissen. Deze avond wordt gegeven door onze ervaren scheidsrechter Jan Venema, waarbij hij de spelregels van het scheidsrechtersvak gaat uitleggen. Daarnaast bieden wij begeleiding tijdens je eerste wedstrijden als scheidsrechter. In november organiseert Kornelis Prins een vervolgavond met als thema ‘de voorbereiding, tijdens en na de wedstrijd ‘.

Voor wie is deze avond bedoeld:

• Spelers van de JO13, JO15, JO17 en JO19 (zowel jongens als meisjes), die het leuk vinden om naast hun eigen wedstrijd ook een team te leiden

• Ouders/grootouders van onze jeugdteams

• Scheidsrechters die graag hun kennis willen opfrissen

Ben je geïnteresseerd, meld je dan nu aan bij onze scheidsrechterscoördinator: Ben Breukelman (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Deze avond is in de kantine van Schouwerzijlsterweg om 19.30