Hallo allemaal,

De scheidsrechterscommissie van vv Winsum heeft jou de wedstrijd vv Winsum JO-11-2 tegen SIOS JO-11-1 toegewezen. Heel mooi, maar je weet verder nog van niks. Wat is er voor een scheidsrechter allemaal van belang ter voorbereiding op de wedstrijd, tijdens de wedstrijd en na afloop van de wedstrijd?

Op donderdag 24 november houden we een tweede scheidsrechtersavond waarin bovenstaand onderwerp aan de orde komt. De locatie is de kantine aan de Schilligehamsterweg en de avond duurt van 19.30 tot 21.00 uur.

Het is in principe een cursusavond voor beginnende scheidsrechters, waarin we niet ingaan op spelregels maar meer op organisatorische zaken en op omgaan met spelers, begeleiding en publiek. Als je mensen kent die ook belangstelling hebben voor het fluiten, stuur deze mail dan aub door. Ook onze ervaren scheidsrechters zijn deze avond van harte welkom om hun ervaringen te delen.

Graag tot dan!

Kornelis Prins