Beste trainers en leiders,

Het seizoen loopt ten einde en dat betekent dat alle kleding en materialen ingenomen gaat worden voor inventarisatie en eventueel vervanging. Hieronder vind je de informatie over hoe, wat en wanneer je de kleding en materialen kunt afgeven.

Datum: Dinsdag 14 juni 2016

Tijd:  19:00u – 21:00u

Locatie: Kantine Sportpark Schilligeham (Hunsingo)

In tegenstelling tot voorgaande jaren dienen alle teams (dus ook de senioren Viboa teams) hun kleding en materialen in te leveren bij de Hunsingo kantine.

In te leveren materiaal leiders:

- Kledingtas

- Ballen + ballennet (voor Viboa geldt: zelf uit kokers halen!!)

- Watertas met spons

- EHBO-kistje

- Bidons + krat(ten)

- Aanvoerdersband

- Coachjassen

- Overige clubmaterialen

In te leveren materiaal trainers:

- Sleutels (belangrijk i.v.m. inventarisatie)

- Trainerskleding (clubeigen)

- Ballen + ballennet (voor Viboa geldt: zelf uit kokers halen!!)

- Trainingshesjes (gewassen!!!)

- Overige trainingsmaterialen zoals dopjes e.d.

- Overige clubmaterialen

BELANGRIJK: Kleding en dergelijke dient gewassen en zoveel mogelijk netjes opgevouwen te worden ingeleverd!

Verhinderd?

Probeer zo mogelijk iemand anders te regelen die de spullen in kan leveren. Mocht dat niet lukken, neem dan contact op met Hans Bakema om een afspraak voor inname te maken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Alvast bedankt voor jullie medewerking!

Commissie Kleding en Materialen