Beste JO17 speler vv Winsum,

Jullie zijn aan de beurt om je spelregelbewijs te halen. Als het goed is heeft iedereen een brief of een mail van de KNVB gehad met daarin je inlogcode en wachtwoord. Op de site voetbalmastersz.nl kun je je aanmelden en een eigen wachtwoord maken. Vervolgens kun je starten met het halen van het spelregelbewijs. Er zijn vijf levels en er is een eindtoets. Hoe verder je komt, hoe minder fouten je mag maken. Op de site staan ook de spelregels duidelijk uitgelegd.

Wij willen iedereen vragen om voor 1 januari 2017 de spelregeltoets te maken. De eersten zijn vermoedelijk al klaar, terwijl anderen gepland hebben om ermee bezig te gaan. Voor leden die hulp nodig hebben of er graag gezamenlijk mee bezig willen, bieden we deze mogelijkheid.

Op donderdag 15 december ben je tussen 18.30 en 21.00 uur welkom in de kantine aan de Schouwerzijlsterweg. Er is voor een ruime tijd gekozen, zodat spelers het eventueel kunnen combineren met een training. We zullen daar spelregels uitleggen, mensen helpen met het maken van de toets en ervoor zorgen dat niemand die avond zonder spelregelbewijs het clubhuis verlaat.

Wij hebben er belang bij dat iedereen zijn of haar spelregelbewijs haalt, want het is verplicht. Spelers mogen nog een aantal wedstrijden zonder spelregelbewijs spelen en daarna volgt een schorsing en een forse geldboete. Dit willen we als club voorkomen.

Als spelers hun spelregelbewijs al gehaald hebben, dan kunnen wij dit zien in een computergestuurd programma. We kunnen ook zien wie heeft ingelogd en hoe ver iemand is.

De volgende dingen zijn voor 15 december belangrijk:
  • Kijk van tevoren even of het inloggen op de site lukt
  • Probeer zelf de eerste levels uit en kijk hoe ver je komt
  • Neem die avond als het kan zelf een laptop of een ander apparaat mee, dan kun je profiteren van de internetverbinding van de club

Het gaat om de volgende spelers: Daan van Aller, Ronald Alles, Iris Bijsterveld, Tim Boerema, Micheal Chen, Cas van Dam, Marije Damstra, Rowan Dijk, Esmée Elting, Jamie van Goinga, Marco Hammenga, Ricardo Heitman, Vere Helmens, Frank Jomk, Kevin Koerts, Niels Korthuis, Niek Kuin, Minke Lalkens, Thom Limburg, Arjan Macleane, Myrthe Mansholt, Arton van der Meer, Jort van der Meer, Iris Muller, Margo Nieweg, Roy Noordhuis, Nina Noorman, Michelle Poelma, Jelle Rozeboom, Stephan Smit, Jeroen Stoter, Mart Terpstra, Jan Dietert van der Tuuk, Tristan Vogel, Ado Vos, Cars Zijlstra en Kars Zijlstra.

Bijna alle spelers hebben persoonlijk bericht gehad (mits de mailgegevens zijn doorgegeven en correct zijn).

Graag tot 15 december!

Met vriendelijke groet,