Was het maar waar! Nee, ondanks een oproep is er geen enkele reactie gekomen om een bijdrage te leveren aan de organisatie van de Winetrcup 2017.

Voor een aantal dagen zullen het weer de bekende mensen zijn die aanwezig zijn, maar please wij willen ook graag anderen erbij betrekken en zijn jullie nodig!

vv Winsum doet mee met 54 teams en is dus een belangrijke speler in de gehele organisatie.

Omdat wij zo groot zijn, betekent dit ook dat we een groot deel van de coördinatie voor onze rekening moeten nemen en ook de scheidsrechters op die dagen.

We zijn vooral op zoek naar ouders die als vrijwilliger een rol willen spelen in de coördinatie. Dit betekent dat je op de speeldag zorgt voor het bijhouden van het speelschema en de uitslagen. In de bijlage zijn de taken omschreven. Hesjes, ballen, schema’s etc worden allemaal beschikbaar gesteld en je wordt meegeholpen om de zaak op te starten.

Het lijkt zo vanzelfsprekend dat de kinderen voetballen, maar dit zal niet mogelijk zijn zonder een beetje hulp van de ouders. Het is zeker niet moeilijk maar wel nodig. Een ochtend of een middag de coördinatie op je nemen zou geweldig zijn. Dit mag ook gerust met 2 personen.

De volgende dagen zijn we hiervoor mensen nodig:

17 december in Winsum ochtend ingevuld Ineke Bonder

7 januari in Winsum van 16.30 tot 20.30uur ingevuld Hans Klünder

14 januari in Warffum de ochtend en de middag

21 januari in Warffum de ochtend en de middag

21 januari in Winsum van 16.30 tot 20.30uur ingevuld Hans Klünder

28 januari in Warffum de ochtend en de middag

We vragen mensen om hieraan een bijdrage te willen leveren en je te melden, zodat we kunnen overleggen wat er mogelijk is.

Dit kan via Hans Klünder email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Ineke Bonder Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


pdfCoördinatortaken.pdf