Uitnodiging, check!

Huldiging kampioenen, check!

DJ Kees Koster, check!

Zon, check!

Spelers en speelsters van het seizoen, check!

Een seizoen afsluiten met ruim 350 leden en betrokkenen, we did it!

Alle ingrediënten waren aanwezig om deze middag/avond tot een groot succes te brengen: een ontspannen sfeer, voetballende kinderen en trotse ouders die toekeken hoe hun kinderen werden gehuldigd op deze zonnige dag. Een dag waarop we afscheid namen van cvv Viboa en vv Hunsingo.  Een dag waarop ik stil heb gestaan, even in mezelf,  volgend seizoen  is er een vv Winsum. En moet je ons nu hier zien staan, allemaal samen!

Verschillende commissies zijn deze maand aan het afronden, maar er zijn ook commissies die nog druk bezig zijn met het aankomende seizoen. Een seizoen waarin we allemaal voor dezelfde club stralen, waarin we onze binding met elkaar uitstralen.

De commissies voetbalzaken senioren en jeugd zijn weer druk aan het puzzelen om alle teams aankomend seizoen te voorzien van trainers en leiders.

De accommodatiecommissie zorgt ervoor dat de velden er deze zomer goed bij liggen. De  kledingcommissie zal nog een drukke taak hebben om alle kleding in te nemen en te sorteren.

De activiteitencommissie zal nog aan het nagenieten zijn van een fantastische avond, en zal deze zomer vast brainstormen over de eerste seizoen opening van vv Winsum.

De commerciële commissie zal op dit moment nog druk bezig zijn met de allereerste editie van de vv Winsum presentatiegids. Het gaat een prachtig exemplaar worden.

Maandag 20 juni en dinsdag 21 juni aanstaande, aanvang 19.00 uur tot 20.30 uur, zal de gehele dames-/meisjesafdeling ( speelsters en ouders) ervoor zorgen dat de beide clubhuizen schoon hun zomerslaap in kunnen gaan, zodat de kantinecommissie en de schoonmaakploeg er niet alleen voor staan met deze laatste loodjes.  Schoonmaken is natuurlijk niet alleen een vrouwending, u kunt zich vrijwillig aanmelden op het volgende emailadres:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Koffie/thee en schoonmaakmuziek zijn aanwezig.

Gastvrouwen/gastheren, wedstrijdplanners, scheidsrechters, leiders en trainers , wij als vrijwilligerscommissie wensen jullie een hele fijne vakantie.

Laten we het samen doen,

Vrijwilligerscommissie

Paulien Kuik