Gert-Jan van Dijken is met ingang van 1 januari de nieuwe trainer van JO-17-1. Hij volgt Sean Kremer op.
Gert-Jan is momenteel hoofdtrainer van Engelbert (4e klasse) en is ook nog aan de jeugd van Harkstede verbonden.
We zijn ontzettend blij dat hij bereid is om onze JO-17-1 (4e divisie) de rest van het seizoen te trainen en te coachen.
Van harte welkom bij onze club. We moeten helaas afscheid nemen van onze huidige trainer Sean Kremer. Sean had het prima naar zijn zijn bij onze club en ook de samenwerking met spelers en ouders verliep prima.
Het trainerschap bij onze club in combinatie met een druk privé-leven bleek echter niet langer vol te houden. Sean, nogmaals bedankt en wellicht komen we elkaar in de toekomst weer tegen.

CVZ bovenbouw