vv Winsum is een ambitieuze, maar ook zeker gezellige, voetbalvereniging met goede faciliteiten (nieuw modern sportpark) en is één van de grootste verenigingen in Noord-Nederland met in totaal meer dan 1.100 leden.

Het 1e zaterdagelftal speelt al jaren in de 1e klasse en het 2e elftal is een vast gezicht in de reserve hoofdklasse. Het 2e elftal bestaat uit een aantal ervaren spelers, aangevuld met veel jonge talentvolle voetballers, die vaak zijn doorgestroomd vanuit onze eigen jeugdafdeling. Het 2e elftal is, zeker gezien het niveau waarop zij spelen, een ideaal verlengstuk vanuit onze jeugdopleiding en tevens ideale opstap richting het 1e elftal.

vv Winsum zoekt een trainer-coach die:

- (bij voorkeur) op korte termijn beschikbaar is;
- in het bezit is van TC 3/UEFA C (of deze op dit moment volgt);
- fanatiek is, met een heldere visie op hoe er gevoetbald moet worden;
- die zich wil ontwikkelen als trainer-coach;
- gevarieerde oefenstof aanbiedt gericht op het verder ontwikkelen van de technische en tactische vaardigheden van de spelers, zowel op team- als individueel niveau;
- communicatief vaardig is en in staat is om de oefenstof en speelwijze helder en duidelijk over te brengen naar de spelers;
- oog heeft voor de ontwikkeling van talentvolle spelers (verbinding O23 / JO19);
- prestatie, maar ook plezier en humor, hoog in het vaandel heeft staan;
- een goede wisselwerking heeft met de hoofdtrainer van vv Winsum heren 1 en de trainer van O23;
- interesse en betrokkenheid toont in de spelers en de vereniging;
- de trainingen verzorgt op de dinsdag- en donderdagavond en het team coacht op de wedstrijddagen.

Interesse?

Voor meer informatie mag je contact opnemen met bestuurslid Voetbalzaken Jan Jaap Zijlstra, tel: 06-28822057.

Je schriftelijke reactie / motivatie mag je mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..