Ter ondersteuning van het verder professionaliseren van de financiële processen binnen vv Winsum zijn wij op zoek naar een assistent controller. Dit betreft een vrijwilligersfunctie. Heb je passie voor vv Winsum en ook voor het opstellen van rapportages, cijfers en wilt graag processen verbeteren dan zijn wij op zoek naar jou. Dus wanneer je een studie Accountancy, Bedrijfseconomie of je hebt veel werkervaring als controller en je wilt iets voor de club betekenen dan kunnen we je goed gebruiken.

De assistent controller zal voornamelijk projectmatig ondersteunende werkzaamheden verrichten voor de voorzitter van de financiële commissie en de penningmeester.

Taken:

-          Mede opstellen begroting (inclusief commissiebegrotingen)
-          Ondersteuning bij het beheer van de administratieve organisatie
-          Onderzoek naar en vervolgens opstellen financiële benchmark vergelijkbare verenigingen
-          Ondersteuning bieden aan optimaliseren administratieve processen.
-          Ondersteuning bij het opstellen financieel handboek

Je profiel:

-          werkervaring als controller of je volgt een opleiding Accountancy /Bedrijfseconomie
-          excellente vaardigheden met Excel of ander spreedsheet programma

Beschikbare tijd:

Omdat vv Winsum een nog jonge vereniging is en we druk doende zijn om twee verenigingen samen te voegen betreft het voornamelijk projectmatige ondersteuning. De verwachting is dat we een gemiddeld inzet van 1,5 uur per week van je vragen waarbij het de ene week meer zal zijn en andere weken minder.

Informatie:

Wanneer je meer wilt weten of je wilt je aanmelden dan kun je contact zoeken met Willem Hofman, voorzitter financiële commissie (06 – 5578 8572) of Christiaan Baas, penningmeester (06 – 1250 5100).