Niets gaat vanzelfsprekend!!
Via diverse kanalen heb ik de afgelopen weken geprobeerd mensen te mobiliseren ter ondersteuning van de Wintercup voor de jeugd.
Ik moet bekennen dat dit zeer moeizaam gaat en dat het op dit moment zelf tot een noodsituatie leidt.
Omdat wij een grote vereniging zijn krijgen wij ook flink wat coördinatie-uren toegewezen. Dit is ook logisch. Hiervoor moeten we scheidsrechters en mensen hebben die de standen bijhouden en doorgeven

Voor morgen in Warffum komen wij gewoon handen tekort door enerzijds uitval door omstandigheden van scheidsrechters maar ook te weinig animo!!!
Persoonlijk vindt ik dat laatste een kwalijke zaak en doe via deze weg alsnog een oproep aan onze leden of/en ouders om bij te springen.
Voor morgen in Warffum zoeken nog een scheidsrechter van 9 tot 13 voor de JO9 en in de middag van 13 tot 17 voor de JO13.

LAAT VAN JE HOREN!!!

Hans Klünder