Deni van Dalsem (30) is met ingang van komend seizoen de nieuwe Hoofd Jeugdopleiding  van vv Winsum. Hij volgt hiermee Jouad Boufarra op, die de club met ingang van het nieuwe seizoen gaat verlaten.

Deni is in het dagelijks leven sportdocent bij Alfa-college Kluiverboom en heeft bovendien samen met Henk Alssema en Stijn Bisschop een eigen Voetbaltechniekschool (Het Verschil) die op verschillende locaties in de regio actief is.

Daarnaast is hij vele jaren actief geweest voor de club  als voetballer en als trainer. Zijn passie voor het jeugdvoetbal en zijn kennis en ervaring sluiten uitstekend aan bij de ambities van vv Winsum.

vv Winsum wil investeren in het jeugdvoetbal. Daarom is een aantal jaren geleden de functie van Hoofd Jeugdopleiding in het leven geroepen. Met de aanstelling van Deni van Dalsem wil de club hier verder invulling aan geven.

Deni van Dalsem