Na een periode van vorst en ijs is de verwachting dat de dooi zijn intrede doet dit weekeinde. Nu het veldvoetbal toch stil ligt het komende weekend en de ijsbaan waarschijnlijk morgen toch niet open zal zijn kan het niet anders dat vrijwel iedere sportliefhebber een vrije dag heeft.
De meeste jeugdteams doen echter mee met de Wintercup in de zaal en kunnen ondanks deze weersomstandigheden gewoon lekker voetballen.

Omdat toch iedereen morgen dan een vrije dag heeft biedt dit perspectief voor ondersteuning bij de Wintercup in Warffum. Voor dit laatste weekend dat vv Winsum de coördinatie op zich moet nemen zijn nog een paar mensen nodig die deze vrijwilligerstaak kunnen invullen. Dit is niet een algemeen verhaal voor de site maar een NOODOPROEP om ook deze laatste dag voor de coördinatie in goede banen te kunnen leiden.
Voor de jongste jeugd JO11 en de meiden MO13 zijn we nog 2 scheidsrechters nodig en mensen die de uitslagen en speeltijden bijhouden [coördinatie].

Wie gaat deze uitdaging aan en laat zich van zijn goede kant zien?

Voor de ochtend van 9-11 zoeken we een scheidsrechter
Voor de ochtend van 11-13 zoeken we 2 scheidsrechters
Voor de middag van 13-15 uur zoeken we een scheidsrechter en iemand voor de uitslagen/speeltijden

En het leuke komt nog, want voor de deelnemende teams is dit de laatste speelronde en gaan de teams voor de eindoverwinning in de poule waarbij ze een bokaal kunnen winnen.

Voor de jeugd JO11 kunnen in de ochtend herinneringen uitgedeeld worden aan de jonge sporters. Het is bijna een feestje en een garantie voor enthousiaste kinderen.
Nu is de beurt aan jullie om ook enthousiast te worden!!!

Indien je mee wilt helpen kun je mij bereiken via onderstaande gegevens.

Hans Klünder
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
M 06 53433158