De spelers van het vijfde elftal van VV Winsum staan op het punt om in de herfst van hun carrière dan toch nog de gedroomde volgende stap te zetten. Op 27 oktober zullen de vedettes van vroeger aantreden in Amsterdam tegen het vijfde elftal van het grote Ajax. Dit team staat reeds decennia lang aan de internationale top op het gebied van het janboerenfluitjes voetbal en heeft Winsum 5 uitgenodigd om de wedstrijd van de eeuw te spelen. Winsum 5 heerst namelijk al jarenlang in het noorder amateurvoetbal en deze roemruchte reputatie heeft dus ook de hoofdstad bereikt.

De wedstrijd zal beginnen om 14:30 en wordt afgewerkt op Sportpark De Toekomst, een plek waar menig jeugdspeler toch de eerste stappen van zijn carrière hoopt de zetten. Het schijnt zelfs zo te zijn dat in het vijfde elftal van Winsum een aantal spelers nog de ijdele hoop heeft om alsnog die stap hogerop te maken.

De wedstrijd kent natuurlijk vele belangen en de druk zal hoog zijn, al was het alleen maar vanwege de vele scouts die op deze pot af zullen komen. Geruchten gaan ook dat zelfs Erik ten Hag aanwezig zal zijn, omdat hij heeft gehoord dat in de voorhoede van Winsum 5 een serieuze optie voor de positie van pinchhitter rondloopt.

Er zijn nog slechts een paar kaarten te krijgen voor deze wedstrijd. De bus-combi vanuit Winsum is helaas al volgeboekt en u kunt enkel nog op eigen vervoer naar Amsterdam komen om deze clash van dichtbij te aanschouwen. Wees er snel bij, want op is op!

ajax vvwinsum