Het tweede moest deze zaterdag tegen Flevo Boys 2 een team dat altijd in de reserve hoofdklasse meedoet voor de prijzen en dus een gewaagde tegenstander is voor ons.

Dat hun Twitter account al meedeelde dat deze wedstrijd thuis hoorde in het rijtje 'een lastige uitwedstrijd waar je niet zomaar gewonnen hebt  en dan hebben we die maar gehad 'zegt natuurlijk ook iets over de status van ons tweede waar topteams uit de reserve hoofdklasse ons als een waardige en lastige tegenstander zien die moeilijk te bespelen is.

Om stabieler in de top van deze klasse mee te draaien dienen dus ook deze wedstrijden gewonnen te worden wat ook voor de tegenstander geldt uiteraard.
Na de wedstrijd bespreking van Bart werd er nog een team foto gemaakt door Gaby en Wendy waarvoor dank,hierdoor staat er weer een goede foto op de site!
Na de warming up floot de scheidsrechter af voor het begin en werd er direct op een hoog niveau door beide partijen gespeeld waarbij Flevo Boys al een paar kansen kreeg en ook wij onze momenten hadden maar helaas werd er niet gescoord in de eerste helft waardoor we aan de thee gemaakt door onze keukentopper Johan en dat ging er lekker in !

Vlak na rust werd er door een perfect aangesneden corner door Deshly genomen de bal mooi in het hoekje gekopt door onze Chiel die goed in de wedstrijd zat en we dus terecht op een 1-0 voorsprong kwamen.
Het tweede bleef de wedstrijd controleren maar toch werd Flevo Boys wel gevaarlijker maar de doelpogingen waren niet nauwkeurig genoeg of onze keeper Wouter wist het gevaar af te wenden .
In de laatste minuten van de wedstrijd kregen we nog terecht een penalty toegewezen maar deze wist Bauke niet te  verzilveren omdat de paal in de weg stond zodat het nog even billen knijpen was vanaf de bank maar gelukkig hadden we in de allerlaatste minuut nog een opkomende Tom die de bal perfect voor gaf waarna Bauke alsnog zijn doelpuntje kon meepikken en de 2-0 maakte waarna de scheidsrechter die uitstekend floot er direct ook een punt achter zette en zodoende de punten in Winsum blijven.
Een prima teamprestatie waarbij ook de wissels hun belangrijke aandeel deden toen zij er ingebracht werden !

Komende zaterdag speelt het tweede in Genemuiden tegen het plaatselijke tweede elftal om 12.15 uur en is te volgen op het Twitter account van het tweede!